Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
protože teď nastoupila driclorová krize a nedá se v žádné české lékarně koupit, a sama jsem ho zoufale sháněla, nabízím pomoc všem podobně postiženým - mám možnost nechat dovézt výhodné balení 60 ml (tj. o 40 ml víc než mají česká balení) z UK, kde je dosud k sehnání. V Brně a v Praze jsem schopná předat osobně, do jiných měst jsem ochotná vám Driclor poslat. Kontaktní mail petra.mavlasova@seznam.cz
Moc bych prosila o zaslání Dricloru , třeba na dobírku
opravdu nelze sehnat.
adresa: Ivana Čechová, Družstevní 551, 595 O1 Velká Bíteš
Moc děkuji
Driclor je za super cenu už i na Mimibazaru nebo Aukru. Kolem 300 kč + poštovné!!! Satčí hledat, já už objednala 2. Je to také těch 60ml! ![]()
Ahoj, kde si kupujete Driclor? Já jsem si ho kupovala na http://driclor.nazory.cz
Mají ho tam nejlevněji co jsem viděla a jednání s nimi je naprosto fantastický! Na email mi hned odepsali, zboží jsem měla doma snad do dvou dnů… Všechno strašně rychlý, ochotný, příjemný a bez komplikací.
Jestli víte i o nějakých jiných obchodech, tak to sem napiště, ať to nemusíme složitě hledat na internetu…
Hančí ![]()
Až na to, že ty stránky driclor.nazory jsou udělaný sice legálně, ale podnikání na nich je nelegální.. Žádné jméno firmy, žádné IČO, kde nic tu nic.. A nelegální obohacování se na lidech, co poctivě platí daně, to podporovat nechci.
no to som zvedavy zajtra si ho idem kupiť!
nech stoji aj 200eur o peniaze mi nejde mne ide o to, že ja si utrem vreckovcou podpazušie je suche a o 10sekund dám znova vreckovku a tak by som to musel robiť každy boží deň a to sa mi nechce
ja sa potím na chodidlách na chrbáte na hrudi a hlavne pod pazuchami.. a reči že je to nezdravé si dajte bokom
![]()
Dobrý den,užívám ho již třetí den a nepálí mě vůbec (Mám neoholené podpaží necelý týden a vše dodržuji). Ale začal mě při té 3 aplikaci v noci svědit a dodržel jsem to,že se nesmím poškrábat,ale hodinu jsemse převalovala než jsem usla.
Proč Driclor svědí?
Ahoj, Driclor funguje, chci prave objednat dalsi baleni, ale zarazila me jedna vec. Nasla jsem dve ruzna baleni, Driclor Solution 20ml (vlevo) a Driclor 75ml (vpravo), cena temer stejna, neco malo pres 200,– Pridavam fotky. Je to vetsi baleni to same nebo jen nejaka napodobenina??? Zkousel jste nekdo to vetsi??? Diky!!!
@LLLL předpokládám, že to velké baléní je na nějakém slevomatu. Já takhle brala asi před dvěma lety a je to to samé, akorát jiné balení, také zabírá
mám pocit, že jsem tenkrát psala i výrobci nebo distributorovi dricloru a ten mi potvrdil, že se jedná o stejný výrobek
@zvědavá borůvka my prave take ten vlevo. Proto mam obavy, zda ten vpravo funguje stejne a neni to nejaka levna nahrada..
@nepřihl. barvik píše:
@LLLL předpokládám, že to velké baléní je na nějakém slevomatu. Já takhle brala asi před dvěma lety a je to to samé, akorát jiné balení, také zabírámám pocit, že jsem tenkrát psala i výrobci nebo distributorovi dricloru a ten mi potvrdil, že se jedná o stejný výrobek
Kdepak, zadny slevomat, nasla jsem to na heurece http://poceni.heureka.cz/…5ml-roll-on/ ![]()
no asi stejne nebudu riskovat, vic jak trikrat vetsi baleni a stejna cena, to je dost divne ![]()
A navíc, to menší balení mi vydrží strašně dlouho, možná i rok.
Tak co bych dělala s tím větším balením, že jo.
![]()
@zvědavá borůvka no manzelovi ted to prvni vydrzelo asi 3 mesice. Takze jsme trosku jinde
Ale furt nas to vyjde levneji nez klasicke antiperspiranty, od kterych ma znicene jak kosile, tak trika
![]()
Jen k těm zdravotním problém. čirou náhodou sme se o tom nedavno bavili na patologii a bylo nám řečeno, že něco jako zdravotní problémy z tohodle nikdy neslyšeli…já ho používám také a nedám na něj dopustit..