Driclor solution

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
aellis
28.1.10 21:04

Jen k těm zdravotním problém. čirou náhodou sme se o tom nedavno bavili na patologii a bylo nám řečeno, že něco jako zdravotní problémy z tohodle nikdy neslyšeli…já ho používám také a nedám na něj dopustit..

• Citovat
  • Upravit
petra.mavlasova
13.3.10 20:39

Driclorová krize

Ahoj,
protože teď nastoupila driclorová krize a nedá se v žádné české lékarně koupit, a sama jsem ho zoufale sháněla, nabízím pomoc všem podobně postiženým - mám možnost nechat dovézt výhodné balení 60 ml (tj. o 40 ml víc než mají česká balení) z UK, kde je dosud k sehnání. V Brně a v Praze jsem schopná předat osobně, do jiných měst jsem ochotná vám Driclor poslat. Kontaktní mail petra.mavlasova@seznam.cz

• Citovat
  • Upravit
april
17.3.10 18:03

Driclorová krize

Moc bych prosila o zaslání Dricloru , třeba na dobírku
opravdu nelze sehnat.
adresa: Ivana Čechová, Družstevní 551, 595 O1 Velká Bíteš
Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Lena88A
2.4.10 13:39

PRODEJ

Driclor je za super cenu už i na Mimibazaru nebo Aukru. Kolem 300 kč + poštovné!!! Satčí hledat, já už objednala 2. Je to také těch 60ml! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Hančulka
7.5.10 12:23

Driclor - kde ho kupujete

Ahoj, kde si kupujete Driclor? Já jsem si ho kupovala na http://driclor.nazory.cz
Mají ho tam nejlevněji co jsem viděla a jednání s nimi je naprosto fantastický! Na email mi hned odepsali, zboží jsem měla doma snad do dvou dnů… Všechno strašně rychlý, ochotný, příjemný a bez komplikací.
Jestli víte i o nějakých jiných obchodech, tak to sem napiště, ať to nemusíme složitě hledat na internetu…
Hančí :-)

• Citovat
  • Upravit
Martina768
10.5.10 23:45

Driclor

Až na to, že ty stránky driclor.nazory jsou udělaný sice legálně, ale podnikání na nich je nelegální.. Žádné jméno firmy, žádné IČO, kde nic tu nic.. A nelegální obohacování se na lidech, co poctivě platí daně, to podporovat nechci.

• Citovat
  • Upravit
albert2
23.5.12 23:28

no to som zvedavy zajtra si ho idem kupiť! :D nech stoji aj 200eur o peniaze mi nejde mne ide o to, že ja si utrem vreckovcou podpazušie je suche a o 10sekund dám znova vreckovku a tak by som to musel robiť každy boží deň a to sa mi nechce :) ja sa potím na chodidlách na chrbáte na hrudi a hlavne pod pazuchami.. a reči že je to nezdravé si dajte bokom :* :* :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.6.12 12:50

Driclor - svědění

Dobrý den,užívám ho již třetí den a nepálí mě vůbec (Mám neoholené podpaží necelý týden a vše dodržuji). Ale začal mě při té 3 aplikaci v noci svědit a dodržel jsem to,že se nesmím poškrábat,ale hodinu jsemse převalovala než jsem usla.
Proč Driclor svědí?

• Citovat
  • Upravit
5980
9.9.13 22:00

Ahoj, Driclor funguje, chci prave objednat dalsi baleni, ale zarazila me jedna vec. Nasla jsem dve ruzna baleni, Driclor Solution 20ml (vlevo) a Driclor 75ml (vpravo), cena temer stejna, neco malo pres 200,– Pridavam fotky. Je to vetsi baleni to same nebo jen nejaka napodobenina??? Zkousel jste nekdo to vetsi??? Diky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
9.9.13 23:56

Já jsem vždycky měla ten co je na obrázku nalevo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. barvik
10.9.13 06:13

@LLLL předpokládám, že to velké baléní je na nějakém slevomatu. Já takhle brala asi před dvěma lety a je to to samé, akorát jiné balení, také zabírá :) mám pocit, že jsem tenkrát psala i výrobci nebo distributorovi dricloru a ten mi potvrdil, že se jedná o stejný výrobek

• Citovat
  • Upravit
5980
10.9.13 08:31

@zvědavá borůvka my prave take ten vlevo. Proto mam obavy, zda ten vpravo funguje stejne a neni to nejaka levna nahrada..

@nepřihl. barvik píše:
@LLLL předpokládám, že to velké baléní je na nějakém slevomatu. Já takhle brala asi před dvěma lety a je to to samé, akorát jiné balení, také zabírá :) mám pocit, že jsem tenkrát psala i výrobci nebo distributorovi dricloru a ten mi potvrdil, že se jedná o stejný výrobek

Kdepak, zadny slevomat, nasla jsem to na heurece http://poceni.heureka.cz/…5ml-roll-on/ :nevim:
no asi stejne nebudu riskovat, vic jak trikrat vetsi baleni a stejna cena, to je dost divne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
10.9.13 08:36

Já, mamka i švagrová máme ten napravo a veliká spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
10.9.13 14:34

@LLLL

A navíc, to menší balení mi vydrží strašně dlouho, možná i rok.
Tak co bych dělala s tím větším balením, že jo.
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
10.9.13 14:45

@zvědavá borůvka no manzelovi ted to prvni vydrzelo asi 3 mesice. Takze jsme trosku jinde :D Ale furt nas to vyjde levneji nez klasicke antiperspiranty, od kterych ma znicene jak kosile, tak trika :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí