Henna z DM

NellinkaNella
6.8.20 21:40

Henna z DM

Ahoj maminky zkouseli jste nekdy hennu z Dm? Jak vam chyta je to dobry? Nebo to dela fleky? A po jake dobe jste doporuceli prejit z chemicke na hennu? Dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Pet32
6.8.20 21:47

Já jsem párkrát koupila, mně chytla na špinavý blond, po prvním použití totální zrz, ale při dalším použití nechytlo na odrost. Od chemické bych počkala 2 měsíce, bývalá kolegyně měla pak zelené vlasy.

• Citovat
  • Upravit
860
6.8.20 21:56

Henna je akorát voňavé seno, které i svou barvou ve výsledku často seno připomíná. Zkoušela jsem víc typů a vždy to stálo za houby, akorát vyhozené peníze :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
6.8.20 21:58

Já jsem bruneta, chytla hezky trochu do oranžova jak jsem přesně chtěla :). Používala jsem odstín tizian na hodně tmavě hnědou. Po prvním barvení to jsou fakt je odlesky, postupně se to barví víc a víc. Fleky nedělala a to jsem to barvila zcela neprofesionálně, prostě jsem tu kejdu vzala do hrsti a plácla s tím na hlavu a rozmasirovala do všech vlasů. Pak jsem ještě trochu nakydala do délek a bylo :D Už jsem ale zpátky u přirozené barvy :)

• Citovat
  • Upravit
37132
6.8.20 21:59

Tmavší odstíny mi nechytaji vubec a strašně smrdi, neposled sem se po ni pozvracela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
6.8.20 22:00

Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…
Seno? Mně přijde, že ta přirozená henna na světlé vlasy spíš připomíná pelikána :lol:

• Citovat
  • Upravit
30316
6.8.20 22:26

Mě na nikdy barvené vlasy chytla, ale velmi rychle se vymyla. Ze speciálního obchodu byla lepší, ale taky šla dolů rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12214
7.8.20 09:41

Původně mám světle gaštanové vlasy a šedivím do běla, barvím si jenom henou - ořechově plavá nebo tizian nebo kombinace. Chytá mi i na ty bílé a nevymývá se mi. Chce to ale dodržet tu teplotu vody, při míchání s práškem a vydržet to mít na hlavě aspoň hodinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová