Pořízení k fene čivavy psa

Anonymní
6.8.20 21:00

Pořízení k fene čivavy psa

Cauky, máte někdo páreček? Jak se snášejí? Jde mi hlavně o čivavy. Máme fenku 4 roky a plánujeme k baráku kamaráda nebo kamarádku. Ale absolutně nevím, koho vybrat. Máte zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32215
6.8.20 21:06

Mám čivaváka a nikoho dalšího by k sobě nesnesl…má rád svůj klid a je žárlivej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
6.8.20 21:06

Mám párek čivav, hrají si, jsou kámoši a byť oba nekastrovaní, za pět let neměla našťekáno v boudě. Ne že by nechtěla, ale on je naštěstí trochu trouba a neví kterou stranu :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.20 21:09

@Altavista tak teď si mě pobavila :lol: :lol: já bych Teda kluka vykastrovala, fenka má zdravotní problémy a víme, že bychom ji kastraci ohrozili. :think:

• Citovat
  • Upravit
Altavista
6.8.20 21:18
@Anonymní píše:
@Altavista tak teď si mě pobavila :lol: :lol: já bych Teda kluka vykastrovala, fenka má zdravotní problémy a víme, že bychom ji kastraci ohrozili. :think:

@Maja25 Pozoruji to a myslím, že už na to asi nepřijde. Chtěla jsem ho kastrovat, ale muž se tvářil, jak kdybych řezala koule jemu, tak holt hlídám. My jsme měli prvně rok kluka a pořizovali holku a nelituji. Oni se vzájemně zabaví, hrají si, přetahují, občas se „koušou“ venku se provokují k běhání. Občas se štěkne s nějakým nedorozuměním, tak seřvu oba a je klid ;)

• Citovat
  • Upravit
59409
6.8.20 21:21

My máme 3 feny a ok. nechtěla bych doma psa i fenu. To je na uhlídání masakr :jazyk: Záleží i na feně jakou má povahu a jak snáší cizí psy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.8.20 21:26

Nemám zkušenost s čivavami, ale vždycky k feně pořizuju psa a obráceně. Je větší pravděpodobnost, že spolu budou dobře vycházet.

(i když u čivav bych asi volila dvě feny, aby čivavák neočůrával nábytek…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
6.8.20 21:35
@Maja25 píše:
@Altavista Tak je fajn, že spolu takhle vycházejí. A je vtipný, jak ti chlapi mají souciteni s varlatama. :mrgreen: :mrgreen: Kastraci feny by neřešili, ale kastraci psa jo. :mrgreen:
No tak ještě že ten čivavak není nadsamec a tohle ho minulo. :mrgreen:

Civavak je nadsamec a když jsem poprvé viděla to co má mezi nohama, říkala jsem si, proboha kde je můj roztomilej pejsek!

On šuká plyšáka, tak je z toho trošku zdegenerovaný, myslím :D Ví kam narvat čenich, pak jde ale klidně z boku. Jsem za to ráda.

Jinak naše čivavice se může s fenama od rodičů, obě jsou větší než ona, ale pořád malá „plemena“ max velikost westík. Ale přímo na westika kluka strašně ječí a ani po letech si nezvykla.

Ale obecně čivavy mohou čivavy, takže venku snese i kluky.

• Citovat
  • Upravit
Altavista
6.8.20 22:34

@Maja25 Myslím, že jí vadí že je kluk :D Ale je pravda, že venku se obecně psům vyhýbá. Kdo ví, co zažila, než jsme si ji vzali, nemáme ji od štěněte. Je to takové naše potaplo…

Trebaaa, když se páníček s kolegy ozere, tak druhý den soucitně vychrninkava v posteli s ním ;)

• Citovat
  • Upravit
34322
6.8.20 23:42
@Maja25 píše:
@Altavista :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Takže velké psy, ne?! :mrgreen: Jen malé čivavy, jorksiry atd.? :mrgreen: Nás jezevčík má asi taky komplex ze své velikosti a tak machruje na velké psy. :mrgreen: Ale už jsem si říkala, že bych jí přála, aby ji nějaký větší pes trochu prohnal. Ne aby ji kousnul, to ne, ale aby ji nahnal strach. By ji to machrovani snad přešlo. :mrgreen:

To je agrese ze strachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová