Práce v Herbalife 2016, zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32
23.7.18 15:12

Ahoj,

díky za tento příspěvek, taky jsme s manželem zvažovali se zapojit, ale vypadá to na pěknou blbost ta „pyramida“!

Bohužel takhle na blbosti druhých vydělává spousta firem… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
2.8.18 20:19
@hanidost87 píše:
Ahoj,

díky za tento příspěvek, taky jsme s manželem zvažovali se zapojit, ale vypadá to na pěknou blbost ta „pyramida“!

Bohužel takhle na blbosti druhých vydělává spousta firem… :(

A co vás s manželem přivedlo na myšlenku zapojit se do Herbalife? Jde Vám o nějakou příležitost , nebo jen tak?
Přiznám se, že lidí, kteří hledají příležitost pro změnu a jsou ochotni dělat proto aby se měli lépe víc než ostatní ,jsou pro mně zajímaví a třeba jim dokážu ukázat tu pravou příležitost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.9.18 07:36

@icy rose
To isté je aj vo Forever, same gely aloe a tycinky a cvicit a same pozitiva hlásať do sveta… ked som si pozerala na nete zaznam z nejakej prednášky, tak to jak sekta… brrrr …mam doma uz druhy mesiac kokteil z HL ale neschufla som ani pol kila, namiesto toho, aby som bola plna energie, som strašne unavena, len neviem, comu to pripísať… Pohyb mam taky ako predtym. Pijem viac vody, ako mi bolo odporucene, no stále mam pocit, ze som naliata. Moje telo tolko vody spracovať jrdnoducho nestiha… Aj ked mi bolo povedane, ze mam zvnutra všetko zanesene a ze to trrba precistit, ze potom budu vysledky. Kedze mam nepravidelny pracovny cas, je tazko spravit si nejaký harmonogram. Aj to som skúsila no vysleky ziadne..... :( :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
titinkahaas
18.12.18 17:41

Je to manipulace lidmi, kteří jsou nezkušení, naivní a věří druhým. Práci nehledám, pouze ze zvědavosti jsem vyplnila dotazník reklamy, abych zjistila, co to vůbec je. On totiž Herballife se nijak neprezentuje, má “noname” inzerát, nějaká slečna Kateřina U******* je uvedana jako kontaktní osoba, a jsou k tomu připojené webové stránky, které nefunguji. To ve mě ihned vzbudilo “důvěru”. :? Jak už tu psali jiné již zkušené dámy, hned se ozvou, a člověk má pocit, že vybrali právě jeho. Shlédne webinář a má pocit, že když do toho šel jeden z nejlépe placených fotbalistů světa a dokonce vážený doktor s Nobelovou cenou, tak do toho musí jít taky haha! Jasně. Když je to taková super firma, tak nepotřebuji nějakého bývalého dělníka, který sekl s rachotou a začal prodávat Herballife! (To mimochodem ukazují ve videu webináři, které zašlou na e-mail). Opravdu někdo věří po shlédnutí tohoto videa firmě Herballife, že mu doplňky stravy bude nabízet bývalý dělník ze Slovenska?! Anebo si pozvete bývalého chirurga, aby vám opravil třeba střechu? :oops: Ve webináři je spoustu manipulativních taktik. Tyto taktiky jsou vypracovány špičkovými lidmi ze zahraničí, a čtou si to lidi, co koukají na Prostřeno… Vidíte tu propast mezi těmito dvěmi kategoriemi? :)) Žádná solidní firma nebude pracovat na tomto principu, verbovat kohokoliv od dělníků po maminky na mateřské dovolené. Firma, co se zabývá zdravou výživou, předpokládám, by měla zaměstnávat lidi, kteří studovali medicínu, protože práce s klienty obsahuje to, že potenciální klient prodávajícímu sdělí svou výšku, váhu, věk, zdravotní problémy, operace, a ten zkušený člověk už podle svých znalostí dokáže sestavit mapu člověka, se kterým komunikuje TELEFONICKY!, což už i tak je dost zvláštní. Další bod podezření je ten, že firma Herballife je v každém obchodě se zdravou výživou, prodává se on-line, tak proč by člověk měl schánět někoho dalšího pro řešení tohoto nákupu??? Já když jdu do Tesca, a mám malý nakup, tak raději jdu do samoobsluhovací kasy, abych se vyhla pokladní. A opravdu solidní firma nepotřebuje stovky distributorů, zaplatí si reklamu v televizi, zaplatí nějaké celebritě, aby to propagovala na svém instagramu v té dané zemi, a konec. V tomto případě jde ale firmě pouze o to, dostat z X lidí startovní poplatek, pak nejspíše také nákup zboží, které člověk posléze začne prodávat, a dál je to už nezajímá. Když to tomu člověku půjde, super. Ale to není hlavní výhra. Výhrou je startovní poplatek. Tohle už mi nabízel jeden známy, založit takový klub. Za symbolickou částku se člověk přihlásí do “klubu” a pak na to většina lidí zapomene, ostatní mávnou rukou, protože částka byla malá… Mimochodem, ten známý se mi tím natolik zhnusil, že se s ním už dál ani nestýkám. Připomíná mi to film “Co je doma, to se počítá” a slavný klub Nováků (Sovák, Zázvorková, Sobota). Neříkám, že by člověk nemohl mít úspěch v prodeji jakéhokoliv produktu, ale musel byt znát spoustu a opravdu velkou spoustu zabezpečených lidí, kterým je jedno kolik utratí peněz, a mají rádi, když se o ně někdo stará, že jim vyplní objednávku telefonicky apod. Podle mého názoru, takové nákupy lidé udělají jednou, možná dvakrát, a pak vám přestanou brát telefony. A když má někdo žaludek jít přes důchodce, a nemocné lidi obezitou, a jiné zoufalé lidi, kterým třeba chybí kontakt s lidmi, a objednává si produkty pouze kvůli kontaktu anebo neumí říct “ne”, tak takovému člověku se to jednou všechno vrátí. On někdo nad námi existuje, a nevyplácí se dělat hnusárny… mimochodem 10 let jsem pracovala právě v beauty sféře, a nejlepší zdravý životní styl je pohyb, hodně vody, 70% zelenina, zbytek co hrdlo ráčí, sezonní ovoce a zelenina, spánek. Toť vše. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat