Úřad práce a a dohoda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.4.16 11:26

ůřad práce a a dohoda

Maminky prosím mám dotaz,
Byla jsem se registrovat na uřadu práce,,jsem po rodičáku, budu z pracáku pobírat penáze 6 měsíců s tím že si mohu přivydělat???paní říkala přivydělat snad kolem 4000 přivýdělek.
Mám rozjednanou brigádu, na kterou asi nastoupím asi za měsíc, na brigádě budu asi 4 měsíce-jako záskok.
Jak to bude s tou pul ročni podporou? tu budu normálně brát dál, nebo mi ji zastaví? vůbec nevim o tom mi pani nic neříkala. a a nebo pokud penize s pracáku stopnou, budu na ně mít nárok až mi skonči brigáda?
Poradí mi někdo jak to tedy je?
Mám mít smlouvu na dohodu, ale na dohodu jsem nikdy nepracovala, tak nevim co to obnáší.
Snad je tu někdo kdo se v tom vyzná. děkuji-.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
3.4.16 11:37

Při podpoře si přivydělat nemůžeš. Pokud chceš, pozastaví se ti podpora.

Jinak při registraci na UP (pokud nepobíráš podporu) můžeš vydělat polovinu minimání mzdy. Je občas na zváženou, zda se neodhlásit z pracáku, vydělat si víc a zaplatit si sama pojištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.4.16 11:39

Podpora je pouze 5 m a pokud máš přivýdělek, bude po tu dobu stopnuta. až ukončíš dohodu, bude to doplaceno. Ale bacha na výši výdělku, je tam strop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.4.16 12:15

Diky za info, ja si vydělam jen 2500kč to je méně než ted dostanu z pracaku tak 4m po dobu dohody budu mít jen 2500kč a pak jak skonči dohoda tak mi doplati pracak zbyvjici měsice. bezva děkuji
a jak je to s dohodou? asi neschopenka nejde že, když budu mít jen dohodu, kdybych nahodou onemocněla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat