Brigáda v Brně pro studentku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Brigáda v Brně pro studentku
Nevíte někdo o nějaké brigádě v Brně pro studentku 16 let? Děkuji za každou radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nebo pokud netoužíš po mekáči, ale brigádě v kanclíku, kam je snadné se dostat, tak call centra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, s dovolením se přidám k tématu…
sháním brigádu pro syna na červenec, taky má 16 let…fyzičku moc nemá, žádný sport neděláme, taky jsme bezradní… ![]()
co obnáší konkrétně práce v těch call centrech, nevíte? a s jakým předstihem by se tam měl jít zeptat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gerberka
Do CC berou pořád. Nicméně dopředu to asi bude lepší.
Jinak sedíš v open space s headsetem u PC a voláš klientům. Nabízíš jim nějaký produkt (říká se tomu péče o klienty). Nejčastěji jsou to operátoři, banky/pojišťovny. Cílem je produkt prodat.
Odměna je nějaký záklandí fix + odměna za prodané.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Týýjo, právě jsem našel úžasnou brigádu, kde se dělá jen 14h denně a za to 500Kč… to j krásnýhc 36kč/h no neberte to.
http://www.jobs.cz/…4UquiC2zfL3/?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak řečeno, chceš makat u rozpálené fritézy 14h denně? nevíš kolik je minimální mzda? CHceš zdarma ubytování v bezprostřední blízkosti pracoviště? ( přímo ve stánku s občerstvním) tak hledáme přímo tebe pro úžasnou letní brigádu.
no nabízí 500kč/ den nebo 15500-20 000kč měs. To znamená že bude makat 31dnů v kuse aby se dalo dosáhnout na tu nižží hranici. ( to je 434h/ měs) Takže je to buď blbě napsaný, nebo je to absolutní nesmysl.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas
Takovejch blbejch inzerátů, kde není ani minimální mzda je.
Kdo má mozek, tak si to spočítá, že se to nevyplatí, kdo ne, tak přesně pro toho je taková práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako udivuje mě že něco takového vůbec dovolí jobs.cz umístit na svůj web
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakanas
To je druhá věc. Já na jobs.cz reporotvala inzeráty, kdy byl jako zadavatel „Marketingova firma“, z inzeratu žádný název (byl to nějaký MLM s pojištěním) a jobs, že je to ok, protože oni název ví.
Nevím, jestli jobs.cz odpovídá za obsah nabídek, ale řekla bych, že ne. Ale i tak je stále, co se týče nabídek nejserioznější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit