TNS AISA

3.4.16 11:00

TNS AISA

Zdravím!
Jsem studentka a chtěla jsem si nějak přivydělat, narazila jsem na TNS AISA - na nějaké vyplňování dotazníků. Má s tím někdo zkušenosti? Vydělá to, nebo naopak? jAK to celé vlastně funguje?
 Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
3.4.16 11:22

Já k nim občas chodím na krátký výzkumy a ochutnávky, za peníze, a v pohodě, přijde mi to jako seriózní firma. ale dotazníky nevím, jaký myslíš. jeslti nabízejí i vyplňování po netu, to nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
3.4.16 11:37

@Marfuša2323
DOtazníky na netu fakt moc nevyděláš. Nějakou stovku ročně možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
24.7.16 15:28

Mně chodí tak 2-3 dotazníky za měsíc, průměrně tak za 30-35,– Kč za dotazní(cca 20 min)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
24.7.16 23:09

Jsem u několika společností a vyplatí mi průměrně 250,– měsíčně. Dotazníky mi chodí docela často a fakt vyplácí - někdo třeba čtvrtletně, někdo pololetně, jinde až od určitého obnosu. Ale funguje to. Přivýdělek to zrovna není, ale koruna ke koruně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PHochmannova
18.10.16 17:12

AISA

Je to sice docela dobrá firma, peníze posílají.
Ale já dotazníky vyplňovala často a většinu mi vyskočilo okénko, že nejsem cílová skupina, nebo že mám naplněnou kvótu. Což nechápu, ale klidně se zaregistrujte, neztratíte nic :)

• Citovat
  • Upravit
rokris
18.10.16 18:38

@PHochmannova Taky mě to většinou vyřadí. Moc to nemá smysl.

• Citovat
  • Upravit
2781
18.10.16 18:45

Letos taky nejsem cílová skupina, nestojí to za nic. Ale vloni jsem si vydělala i 300 kč za půl roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat