Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Milé ženy i muži, potřebovala bych poradit jaký notebook koupit manželovi na vánoce.Jistě vím že chce herní aby něco vydržel.
Díky
![]()
Kolik do toho hodláš investovat? Zeptám se muže, to je IT a maniak ![]()
Když dojdeš do prodejny elektro, tak ti tam nabídnou takových možností, že si nebudeš moct ani vybrat. Tady na maminách ti asi někdo těžko poradí líp. Já jsem se v prodejně elektro jen prošla okolo výlohy s notebooky a dostala jsem ke každému podrobný komentář.
Tak to já bych třeba pro radu do elektra nešla - zbytečně drahé, stokrát raději si to objednám levnější na netu ![]()
Já jsem to myslela tak, že si nechám v elektru poradit, který by byl asi tak nejvhodnější a pak si ten samý objednám na netu ne? Copak za radu v elektru se platí?
Anabellka píše:
Já jsem to myslela tak, že si nechám v elektru poradit, který by byl asi tak nejvhodnější a pak si ten samý objednám na netu ne? Copak za radu v elektru se platí?
to je hnus, sorry ![]()
Anabellka píše:
Ne, ale na radu v elektru bych se nespoléhala, chtěj především peníze.Reagovala jsem spíš na to, že zde zakladatelce těžko někdo poradí - ale poradí, spousta mamin tu má manžele IT.
Zakladatelko, já když si nejsme jistá elektronikou, kouknu na heureku.Tam máš ohodnocení.Nejlíp tam vychází tento http://notebooky.heureka.cz/…5-59-303979/ a je i cenově hodně přijatelný…
Tak teď mi manžel povídá, že to je jen netbook, že na tom si ten tvůj zahraje tak akorát miny
Dám tedy typ od něj.
Příspěvek upraven 17.08.11 v 22:02
martek01 píše:Anabellka píše:to je hnus, sorry
To jsem nepochopila......
Anabellka píše:martek01 píše:To jsem nepochopila......Anabellka píše:to je hnus, sorry
tobe prijde normalni vyuzit neci sluzby a pak si koupit vec jinde? ![]()
me osobne by to nastvalo, kdyby za mnou nekdo prisel, chtel by poradit, ja bych s nim stravila svuj drahy cas a cekala bych, ze za sve rady/prodej dostanu zaplaceno a ono prd. ![]()
proste tohle nemam rada a nedelam to. pokud si chci neco koupit na netu, projizdim recenze, hledam, davam si s tim ja sama praci a pak si to na netu koupim. nebo jdu do kamennyho kseftu, kde to mam bez prace, ale za priplatek. tot muj nazor
Jo takhle… Já jsem jen popisovala mou jinou zkušenost nic víc. Já jsem došla do elektra s mou mamkou, která si šla koupit rádio. Já jsem se jen zastavila u výlohy s notebooky a najednou u mě stál prodavač a popisoval mi jednoho vedle druhýho aniž bych se ho o to prosila. Já neříkám že to tak dělám. Vůbec ne. Ale zase jako nevidím důvod, proč bych se nemohla jen tak nezávazně dojít poradit, když tomu nerozumím. Myslím že od toho by tam měl být kvalifikovaný personál.
A co se týče elektroniky, tak tu na netu nenakupuji vůbec.
ještě vyspecifikuj, na jaké hry to chce
taky se zkusím zeptat manžela. ale předpokládám, že jeho reakce bude, že levněji vyjde stolní PC a je na hry vhodnější. ale očekávej reakci, jaké parametry má ten notebook/PC mít. konkrétní typ neporadí, to si už budeš muset dohledat sama. klidně písni přes SZ.
martek, tak já když vybírám velké věci, tak si na netu najdu recenze, vyberu pár kandidátů, které bych koupila a ty si v reálu nechám předvést či sama prohlédnu v obchodě. na tomto základě se pak rozhoduju. a divné mi to nepřijde. ale to zakladatelce už hodně odbočujeme od tématu ![]()
No, můj by klidně i nejlepší značku a typ poradil, hodně se v tom hrabe, ovšem to by zakladatelka musela konečně říct, jak by to mělo být cenově …Páč tam jsou pořádné rozdíly.
Takže prý http://www.alza.cz/…-d248846.htm a http://www.alza.cz/…-d221744.htm . Levněji to prý asi nepůjde, pokud chceš kvalitu.