Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Tichošlápek píše:
Ahoj, doporučila bych nějakou od dxracer. Třeba tuhle https://www.dx-racer.cz/…-latkova.php?…
Připojuju se, DX Racerky jsou naprosto skvělé ![]()
@ivetka240 píše:
Ahoj, taky sháním židli pro syna k počítači, ale nevím, jestli zrovna herní, není to už moc?
To záleží no… pokud u počítače potřebuje sedět delší dobu, případně jestli třeba i hraje, tak kvalitní židle je k nezaplacení. Ty herní mají výhodu v tom, že se soustředí na maximální komfort, protože prostě profi hráči v nich mohou trávit i doby mnohem delší než co člověk sedí běžně v kanceláři.
U kancelářských židlí mám navíc takovou zkušenost, že si jí prostě musí člověk vyzkoušet. Každá se snaží o ten nejsprávnější posez, každá je udělaná úplně jinak a zatímco jednomu sedne jedna, tak jiného z ní budou bolet záda a využil by spíš jinou. S herníma jsem se s tím moc nesetkávala.
Nějaká studentská židle by byla super, kde se dají objednat? nebo mám někam do obchodu?
Nějaká studentská by byla dobrá, kde se dá objednat? nebo musím někam do obchodu?
@veronika891 studentská by byla super, ale dá se koupit i někde na netu třeba? na lítání po obchodech teď zrovna nemám moc času a už bych to potřebovala vyřešit :-/
@ivetka240 určitě se dá koupit i na netu, zkus se podívat na kancelářské židle, mají velký výběr na internetu
@veronika891 super, moc děkuju, jsou tam i nějaké dětské rostoucí židle, jsou kvalitní myslíš?
Ty tam jsou právě taky, já objednávala studentskou židli a jsem s ní spokojená
Ahoj holky a jaké máte zkušenosti s těmi herními židlemi, kupovaly jste nějakou?
Já vím jen o těchhle www.dx-racer.cz, sice jsem ji nakonec nekoupila, ale jsou prý dost dobré
O těch jsem četla právě taky, že jsou dobré a ty nemáš někoho známého, kdo si ji třeba koupil? jsou kožené? nebudou se třeba časem odírat nebo něco?
Kamarádka ji právě kupovala manželovi a ten z ní byl nadšený, už ji mají dlouho myslím a vypadá pořád moc dobře
@stanka54 píše:
O těch jsem četla právě taky, že jsou dobré a ty nemáš někoho známého, kdo si ji třeba koupil? jsou kožené? nebudou se třeba časem odírat nebo něco?
Ahoj, DxRacera mám už několik let a je super. Vybrala jsem si nekoženého a údržba je snadná. Koupila jsem i větší verzi pro tátu a ten je s ním také spokojen.
@Miyako7 to je super, moc děkuji, objednám taky, vypadá právě hodně kvalitně ![]()
Já jsem koupila tady https://www.kancelarskezidle.com/…detske-zidle jestli se chceš podívat i po něčem jiném, ale ty herní budou určitě hodně kvalitní ![]()