Herní židle k PC

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31618
22.5.20 20:21
@Tichošlápek píše:
Ahoj, doporučila bych nějakou od dxracer. Třeba tuhle https://www.dx-racer.cz/…-latkova.php?…

Připojuju se, DX Racerky jsou naprosto skvělé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31618
22.5.20 20:26
@ivetka240 píše:
Ahoj, taky sháním židli pro syna k počítači, ale nevím, jestli zrovna herní, není to už moc?

To záleží no… pokud u počítače potřebuje sedět delší dobu, případně jestli třeba i hraje, tak kvalitní židle je k nezaplacení. Ty herní mají výhodu v tom, že se soustředí na maximální komfort, protože prostě profi hráči v nich mohou trávit i doby mnohem delší než co člověk sedí běžně v kanceláři.

U kancelářských židlí mám navíc takovou zkušenost, že si jí prostě musí člověk vyzkoušet. Každá se snaží o ten nejsprávnější posez, každá je udělaná úplně jinak a zatímco jednomu sedne jedna, tak jiného z ní budou bolet záda a využil by spíš jinou. S herníma jsem se s tím moc nesetkávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
2.6.20 11:42

Nějaká studentská židle by byla super, kde se dají objednat? nebo mám někam do obchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
2.6.20 11:50

Nějaká studentská by byla dobrá, kde se dá objednat? nebo musím někam do obchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
4.6.20 11:21

@veronika891 studentská by byla super, ale dá se koupit i někde na netu třeba? na lítání po obchodech teď zrovna nemám moc času a už bych to potřebovala vyřešit :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronika891
10.6.20 11:19

@ivetka240 určitě se dá koupit i na netu, zkus se podívat na kancelářské židle, mají velký výběr na internetu

• Citovat
  • Upravit
83
15.6.20 10:49

@veronika891 super, moc děkuju, jsou tam i nějaké dětské rostoucí židle, jsou kvalitní myslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronika891
22.6.20 11:35

Ty tam jsou právě taky, já objednávala studentskou židli a jsem s ní spokojená

• Citovat
  • Upravit
84
4.7.20 11:15

Ahoj holky a jaké máte zkušenosti s těmi herními židlemi, kupovaly jste nějakou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
9.7.20 11:37

Já vím jen o těchhle www.dx-racer.cz, sice jsem ji nakonec nekoupila, ale jsou prý dost dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
15.7.20 12:15

O těch jsem četla právě taky, že jsou dobré a ty nemáš někoho známého, kdo si ji třeba koupil? jsou kožené? nebudou se třeba časem odírat nebo něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.7.20 12:56

Kamarádka ji právě kupovala manželovi a ten z ní byl nadšený, už ji mají dlouho myslím a vypadá pořád moc dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
17.7.20 19:59
@stanka54 píše:
O těch jsem četla právě taky, že jsou dobré a ty nemáš někoho známého, kdo si ji třeba koupil? jsou kožené? nebudou se třeba časem odírat nebo něco?

Ahoj, DxRacera mám už několik let a je super. Vybrala jsem si nekoženého a údržba je snadná. Koupila jsem i větší verzi pro tátu a ten je s ním také spokojen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
5.8.20 11:50

@Miyako7 to je super, moc děkuji, objednám taky, vypadá právě hodně kvalitně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
17.8.20 13:02

Já jsem koupila tady https://www.kancelarskezidle.com/…detske-zidle jestli se chceš podívat i po něčem jiném, ale ty herní budou určitě hodně kvalitní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný