Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@zelenka780 to znám taky, zkus se podívat na tu jejich stránku ***, doporučují ty židle hodně, budu teď taky kupovat
Upraveno adminem - nevhodný odkaz
Já jsem koupila nakonec nekoženou, abych se k ná v létě nepřilepila, ale i ty kožené jsou prý kvalitní a vydrží
@zelenka780 já mám tu koženou a je taky dobrá, kůže se neodírá a je příjemná, kdyby ti to v léte vadilo, můžeš si na židli něco dát, ale my s tím problém nemáme
Zdravím holky, zvažuju jestli koupit textilní židli nebo eko kůži, ale ta zase bude studět a bojim se, aby nepraskala, co máte v dětské pokojiku?
@Denisa.mala75 oba kluci mají kožené židle a v pohodě. Mame ji i u hlavního PC a nepraskla žádná. Ale trochu zastudit umí, to ano. Občas v zime si na ni pokládám deku ![]()
Ahoj záleží v jaké cenové relaci i hledáš, za mě lepší eko kůže..déle vydrží a chce to vybírat kvalitní jinak se to loupe a opotřebuje
My máme diablo chair v eko kůži a je naprosto skvěle, pohodlné a má několik funkcí..opěrku hlavy jako takový polštářek, beder, a loket, několik nastavení výšky, je propracovaná do posledního detailu a máme ji už delší dobu, známky použití nejsou vůbec vidět, ten materiál je velmi kvalitní
@denisa.ticho já ted sháním pro syna nějakou kvalitní ke studiu a herní. hlavně pohodlnou, aby si nekazil záda
@Alexa66 na ezidle doporučuju, ti mají dobré recenze a velký výběr právě ergonomických. tam vyberete