Herní židle k PC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
4.12.20 20:56

@zelenka780 to znám taky, zkus se podívat na tu jejich stránku ***, doporučují ty židle hodně, budu teď taky kupovat

Upraveno adminem - nevhodný odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zelenka780
10.12.20 16:23

@ivetka240 děkuji a kupuješ koženou nebo nekoženou?

• Citovat
  • Upravit
83
16.12.20 21:25

Já jsem koupila nakonec nekoženou, abych se k ná v létě nepřilepila, ale i ty kožené jsou prý kvalitní a vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veronika891
7.1.21 13:44

@zelenka780 já mám tu koženou a je taky dobrá, kůže se neodírá a je příjemná, kdyby ti to v léte vadilo, můžeš si na židli něco dát, ale my s tím problém nemáme

• Citovat
  • Upravit
Denisa.mala75
24.2.24 08:48

Zdravím holky, zvažuju jestli koupit textilní židli nebo eko kůži, ale ta zase bude studět a bojim se, aby nepraskala, co máte v dětské pokojiku?

• Citovat
  • Upravit
21311
24.2.24 08:51

@Denisa.mala75 oba kluci mají kožené židle a v pohodě. Mame ji i u hlavního PC a nepraskla žádná. Ale trochu zastudit umí, to ano. Občas v zime si na ni pokládám deku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
29.2.24 12:58

Ahoj záleží v jaké cenové relaci i hledáš, za mě lepší eko kůže..déle vydrží a chce to vybírat kvalitní jinak se to loupe a opotřebuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vejnarka88
1.3.24 14:10

My máme diablo chair v eko kůži a je naprosto skvěle, pohodlné a má několik funkcí..opěrku hlavy jako takový polštářek, beder, a loket, několik nastavení výšky, je propracovaná do posledního detailu a máme ji už delší dobu, známky použití nejsou vůbec vidět, ten materiál je velmi kvalitní

• Citovat
  • Upravit
10
20.5.24 14:03

@denisa.ticho já ted sháním pro syna nějakou kvalitní ke studiu a herní. hlavně pohodlnou, aby si nekazil záda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
23.5.24 11:29

@Alexa66 na ezidle doporučuju, ti mají dobré recenze a velký výběr právě ergonomických. tam vyberete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný