Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím někoho počítačově zdatnějšího než sem já (to jste tu asi všechny
) o radu. Dcera se švagrovou se mi tu montovaly do počítače a omylem
mi uložily heslo v emailu do paměti Windows. Alespoň myslím, že takhle nějak zní tahle počítačová hláška. Jde to nějak odstanit? Nedostávám sice nějaké supertajnosti, ale o volně přístupnou schránku taky nestojím.
Díky. Snažila jsem se hledat, ale bez úspěchu.
Asi vymazat historii. Nevím, jaký máš pohlížeč, přdpokládá Explorer. V horní liště (Soubor, Zobrazit, …) bude záložka Upravit, nebo něco podobného. Když na ni klkneš, úplně dole by měla být nabídka Možnosti. Klikneš a objeví se tabulka se spoustou záložek. Někde by tam měla být na jedné ze záložek vymazat Hitorii, nebo jen Cookies, nebo jen Hesla. Moc si to nepamatuju, ale myslím, že když tam dáš vymazat, tak se to smaže.
To máš outlook nebo někde mail na serveru (seznam, centrum…)?
Pokud je to na serveru, tak v prohlížeči na horní liště Nástroje → Možnosti internetu->Zabezpečení->Vlastní->Ověření uživatele- Přihlášení a z tama vyškrtni možnost Automatické přihlášení pod jménem a heslem
Pokud outlook, tak bohužel nevím.
A nebo vlastně jak píše cicinka. Nástroje->Možnosti internernetu->Vymazat historii → a tam si můžeš vybrat čistě jen ta hesla a nemusíš do zabezpečení. Kdybys měla jiný prohlížeč, tak tam už to bude u toho zabezpečení (za zmatky se omlouvám, IE moc nepoužívám).
Děkuju za rady. Ale já jsem tak neuvěřitelně tupá. A obávám se, že nejen na PC. Smazala jsem historii, Cookies. V osobním nastavení jsem zaškrtla Přihlašovat se jménem a heslem. A pořád nic.
Mám IE a email na Seznamu. Samostatnou položku hesla jsem tu nikde nenašla ![]()
""http://thumbnails12.imagebam.com/2093/4bfb0d20928328.gif:http://thumbnails12.imagebam.com/…20928328.gif Kliknutím na obrázek ho zvětšíš.
Obrázek vlevo se otevře při otevření těch nástrojů, obrázek vpravo, když klikneš na odstranit historii. No a na obrázku vpravo, jak je možnost vymazat hesla, tak kliknout a pak dát ano a mělo by to být.
Tak třeba to pak půjde.
A pokud to ještě bude zlobit, můžeš dát vymazat komplet vše a nebo třeba jen data ve formuláři.
A sem tam se stane, že změna se projeví až po restartu prohlížeče (jen zavřít a znova otevřít) a nebo počítače.
Flyingfrog moc děkuju. Mě to nabídne jen kompletně smazat historii, ty jednotlivé možnosti už ne. PC jsem restartovala a nic. Tak ho ještě zkusím vypnout. Ještě jednou dík. ![]()
Hm, máš jaký typ IE? Já tu mám ten nejnovější a je možné, že u toho staršího je to trochu jinak, to bych zase musela mrknout doma
A to bude za dlouho (večer).
A asi není zač, když to nefunguje ![]()
s emailem na seznamu můžeš při logování zaškrtnout i „přihlásit trvale na tomto pc“, pokud se normálně odhlásíš, tak při dalším otevření seznamu by se to mělo vrátit do původního stavu … není to ono?
Děkuju všem za rady. Konečně úspěch.
Můj stařičký IE odstraňuje hesla takhle . Kdyby se tu třeba našel takový „talent“ jako já. ![]()
Prosím o radu jak se dostat k uloženým heslům v IE 9, pročetla jsem si příspěvky výše, ale jde mi vymazat pouze vše - nenabídne mi to abych vymazala konkrétní stránky nebo konkrétní hesla..
Předem moc díky za nějaké nakopnutí..
Ahoj, nemáte náhodou někdo problém s uložením hesla na AUKRO?? Prostě se mi to smazalo, jakože při dvojkliku na uživ. jméno se mi objevil nick, ale heslo ne. No smazala jsem nick, a už nejde „uložit“ ani ten
Používám IE, Nástroje – Možnosti netu – Obsah – Automatické dokončování… Jsem zkoušela.. Ani prd…
Poradíte někdo, jak heslo znovu uložit?? Díky