4,5 měsíce - Hexa, Prevenar a chrapot

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Poison Ivy
27.11.13 15:14

@AnnaP A ostatní ti radí - neočkovat a ty si jedeš svou. Tak počkej do pátku, třeba ti to někdo do té doby posvětí

• Citovat
  • Upravit
31744
27.11.13 15:30

Taky by mě píchli obě vakcíny naráz-odmítla jsem a prevenar nemá a je zdráv a netrpí při žádné nemoci :-)(on teda nemá ani hexu ;) ) Trochu si počíst na co člověk očkuje ;)
Ale je to rouhodnutí každé z nás.
Jen opravdu NIKDY naráz a NIKDY v době nemoci, nachlazení dítěte-kohokoliv z rodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
27.11.13 15:56

Minulý týden jsme očkovali najednou druhou várku rotavirů, první prevental a druhou hexu. Reakcí byla jeden den teplota, ale né tak vysoká, abych musela podávat léky. Diskutovala jsem to s doktorkou očkují to tak bežně. Pokud je dítě bez teplot šla bych do očkování. Ale to je jen má zkušenost a názor můj a naši lékařky, nikomu ho nevnucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pppanicka
27.11.13 17:24
@tina1979 píše:
Minulý týden jsme očkovali najednou druhou várku rotavirů, první prevental a druhou hexu. Reakcí byla jeden den teplota, ale né tak vysoká, abych musela podávat léky. Diskutovala jsem to s doktorkou očkují to tak bežně. Pokud je dítě bez teplot šla bych do očkování. Ale to je jen má zkušenost a názor můj a naši lékařky, nikomu ho nevnucuji.

tento názor má i moje lékařka - proto do toho spíš chci jít - má s tím zkušenost, tak snad by nedělala něco co by nebylo normální a co by dítě ohrozilo…

• Citovat
  • Upravit
1141
27.11.13 18:55

Ani ja bych nedavala najednou dve ockovani, male je akorat pul roku, tri hexy ma za sebou a mesic a pul po posledni hexe jsem dala prevenar, je pravda, ze si ho zaplatim. jedna davka 1300, ale zase ve schematu „jen“2+1
A reakce u hexy po prvni i druhe davce nic, po treti davce teplota. Kazde dite je jine a jinak reaguje a kazda muzeme jen doufat, ze zrovna to nase bude uplne bez reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
27.11.13 18:58

Pppanicka, bezne to tak sice ockuji, ale i tady plati co doktor to nazor, v rodine mame doktora a ten tvrdi ockovat, ale ne najednou-zbytecna zatez pro male telicko. Ale tohle si opravdu musi kazda rozhodnout sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
27.11.13 21:52
@tina1979
@pppanicka píše:
tento názor má i moje lékařka - proto do toho spíš chci jít - má s tím zkušenost, tak snad by nedělala něco co by nebylo normální a co by dítě ohrozilo…

holky děláte si srandu, že je v české republice ještě tolik dětských lékařů, který dokážou dát tak malinkému dítěti TŘI očkování najednou??? To je normálně na žalobu :cert:
Omlouvám se, ale je mi těch dětí strašně líto :,(
A doktoři ví prdlajs když tohle dokážou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
28.11.13 01:37

@AnnaP Ahoj, poprosíš o názory a když Ti tu holky velmi dobře poradí (nikdy nedávat dvě vakcíny naráz, neočkovat, není-li celá rodina zcela fit atd.), čímž vlastně neschválí Tvůj přístup, tak se rozčiluješ :nevim: Při vší úctě, odpusť, že to tak řeknu, ale očkovat nemocné dítě jen kvůli tomu, abys ušetřila pár stovek, vnímám jako nebetyčnou hloupost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
28.11.13 01:43

@tina1979 8o 8o Mno, tak tady zbývá snad jen popřát, ať to dítko přežije ve zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
29.11.13 14:04
@vjerunqa píše:
@AnnaP Ahoj, poprosíš o názory a když Ti tu holky velmi dobře poradí (nikdy nedávat dvě vakcíny naráz, neočkovat, není-li celá rodina zcela fit atd.), čímž vlastně neschválí Tvůj přístup, tak se rozčiluješ :nevim: Při vší úctě, odpusť, že to tak řeknu, ale očkovat nemocné dítě jen kvůli tomu, abys ušetřila pár stovek, vnímám jako nebetyčnou hloupost.

Já se tu na nikoho nerozčiluju - jen nemám ráda, když se mi někdo vysměje za můj názor. Každá jsme jiná, každá máme jiný názor a já si jich chtěla poslechnout víc. A to že bych riskovala zdraví dítěte kvůli penězům…tak tohle mě teda naštvalo- nikdy bych to neudělala, jen jsem to sem napsala, aby jste věděli proč nad tím vůbec přemýšlím. A dcera nemocná není- jen trochu chraptí - ani nevím zda je to od nemoci nebo od toho, že se naučila pištět a piští skoro celý den…tak tady ze mě nedělej krkavčí matku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
2.12.13 13:50

Ahoj holky, tak malou jsem po poradě s lékařkou očkovat nechala. Reakci měla druhý den - 37,3 zvýšenou teplotu…to bylo celé. Chraptění měla nejspíš od pištění - v krku nic neměla- proto jsem jí také očkovat nechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek