Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky prosím mám takový dotaz, u své dětské doktorky jsem se v září zapisovala do pořadníku na očkování proti chřipce, v říjnu jí ještě neměla, a pak jsem na to úplně zapomněla a dneska mi volala, že u ní mám vakcínu proti chřipce a že jí chce po mě zaplatit i když už jí teď nevyužiji, říkala že jí teď už neprodá - tak ať to přijdu zaplatit
nestalo se to též někomu? Děkuji moc ![]()
No a ty už ji nechceš dát? proč, já se omlouvám, ale nechápu to ![]()
@Lucipirek pokud jsi ji měla rezervovanou, tak je to asi fér. Mohla jsi dřív nahlásit, že ji nevyužijete, dr ji mohla prodat někomu jinému
nwm, vždycky jsem si objednanou vakcínu vybrala ![]()
Díky holky jsem blbec
ale já fakt na to zapomněla a hlavně mudr. mi říkala že mi dá vědět jakmile dorazí
no asi též na to zapomněla
a já si to neohlídala a teď už jí dát nechci
máme mít 2 dávky - tu druhou po měsíci díky moc jdu jí zaplatit ![]()
@Lucipirek píše:
Holky prosím mám takový dotaz, u své dětské doktorky jsem se v září zapisovala do pořadníku na očkování proti chřipce, v říjnu jí ještě neměla, a pak jsem na to úplně zapomněla a dneska mi volala, že u ní mám vakcínu proti chřipce a že jí chce po mě zaplatit i když už jí teď nevyužiji, říkala že jí teď už neprodá - tak ať to přijdu zaplatitnestalo se to též někomu? Děkuji moc
No a doktorka ti dávala nějak vědět, že vakcína dorazila? Nebo sis tam jako měla preventivně každý týden volat a vyptávat se? Pokud bych jinak byla s doktorkou spokojená, asi bych nechtěla dělat zlou krev a vakcínu holt zaplatila, ale neodpustila bych si k tomu minimálně poznámku, že vakcína nemusela propadnout, kdyby ten telefon zvedla hned jak to přišlo, jak slíbila. Tohle miluju, když mi někdo slíbí, že se ozve, až něco bude, já na to spoléhám a pak zjistám, že jsem to propásla, protože dotyčný zapomněl a ještě to dává za vinu mně.
Nebo to přišlo až teď? Pokud ano a ty nechceš očkovat na zimu (nevím, jaká jsou ohledně toho doporučení), tak to bych teda neplatila, to přece není tvoje chyba, že to tak dlouho trvalo.
@Kassy - právě, že vůbec nevím kdy ta vakcína dorazila
chyba je ta, že jsem si to měla ohlídat, když jsem se tam zapsala, ale mohla mi aspoň říci, že kdyby cokoliv tak si tu vakcínu musím zaplatit, to už by si člověk dal daleko větší pozor, a mohla jsem to třeba v tom říjnu zrušit, jsem aspoň ponaučená pro příště ![]()