Nevyužitá vakcína proti chřipce

296
18.11.13 11:56

Nevyužitá vakcína proti chřipce

Holky prosím mám takový dotaz, u své dětské doktorky jsem se v září zapisovala do pořadníku na očkování proti chřipce, v říjnu jí ještě neměla, a pak jsem na to úplně zapomněla a dneska mi volala, že u ní mám vakcínu proti chřipce a že jí chce po mě zaplatit i když už jí teď nevyužiji, říkala že jí teď už neprodá - tak ať to přijdu zaplatit :( nestalo se to též někomu? Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
18.11.13 12:01

No a ty už ji nechceš dát? proč, já se omlouvám, ale nechápu to :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.13 12:02

@Lucipirek pokud jsi ji měla rezervovanou, tak je to asi fér. Mohla jsi dřív nahlásit, že ji nevyužijete, dr ji mohla prodat někomu jinému :think: nwm, vždycky jsem si objednanou vakcínu vybrala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
18.11.13 12:26

Díky holky jsem blbec :( ale já fakt na to zapomněla a hlavně mudr. mi říkala že mi dá vědět jakmile dorazí :( no asi též na to zapomněla :( a já si to neohlídala a teď už jí dát nechci :( máme mít 2 dávky - tu druhou po měsíci díky moc jdu jí zaplatit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
18.11.13 12:51
@Lucipirek píše:
Holky prosím mám takový dotaz, u své dětské doktorky jsem se v září zapisovala do pořadníku na očkování proti chřipce, v říjnu jí ještě neměla, a pak jsem na to úplně zapomněla a dneska mi volala, že u ní mám vakcínu proti chřipce a že jí chce po mě zaplatit i když už jí teď nevyužiji, říkala že jí teď už neprodá - tak ať to přijdu zaplatit :( nestalo se to též někomu? Děkuji moc :)

No a doktorka ti dávala nějak vědět, že vakcína dorazila? Nebo sis tam jako měla preventivně každý týden volat a vyptávat se? Pokud bych jinak byla s doktorkou spokojená, asi bych nechtěla dělat zlou krev a vakcínu holt zaplatila, ale neodpustila bych si k tomu minimálně poznámku, že vakcína nemusela propadnout, kdyby ten telefon zvedla hned jak to přišlo, jak slíbila. Tohle miluju, když mi někdo slíbí, že se ozve, až něco bude, já na to spoléhám a pak zjistám, že jsem to propásla, protože dotyčný zapomněl a ještě to dává za vinu mně.
Nebo to přišlo až teď? Pokud ano a ty nechceš očkovat na zimu (nevím, jaká jsou ohledně toho doporučení), tak to bych teda neplatila, to přece není tvoje chyba, že to tak dlouho trvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
18.11.13 13:01

@Kassy - právě, že vůbec nevím kdy ta vakcína dorazila :( chyba je ta, že jsem si to měla ohlídat, když jsem se tam zapsala, ale mohla mi aspoň říci, že kdyby cokoliv tak si tu vakcínu musím zaplatit, to už by si člověk dal daleko větší pozor, a mohla jsem to třeba v tom říjnu zrušit, jsem aspoň ponaučená pro příště :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek