Hexa + Prevenar - průjem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Baruna123456
10.9.12 20:14

Sice trochu OT, ale PROČ očkujete hexu s pneumo naráz? Do tak maličkých dětí 2 pecky :( To jsem u žádné dětské MUDr. v okolí naviděla? Dokonce je to velmi nedoporučováno. Alespoň dva týdny odstup a neměla by být tak bouřlivá reakce. Já budu dávat pneumo jenom možná, a to nejdřív po povinných…Po roce věku je dokonce 1 dávka+1 přeočko a po 2. roce věku jen jedna a šmytec. Placená, ale za ten klid to stojí. První hexa 5. mesíc a zcela bez reakce…

• Citovat
  • Upravit
7907
10.9.12 20:17

Tady se to očkuje běžně bohužel :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baruna123456
10.9.12 20:58

Ale to si přece každý rodič zvolí sám? :nevim: Já nejsem neočkovač, jenom posunovač a nedovedu si ani představit, že by na mě MUDr. vytasila dvě nataženoé stříkačky a jedem matko! To bychom se asi drobet posekaly…

@Petra2829 píše:
Tady se to očkuje běžně bohužel :zed:
  • Citovat
  • Upravit
7907
10.9.12 21:26
@Baruna123456 píše:
Ale to si přece každý rodič zvolí sám? :nevim: Já nejsem neočkovač, jenom posunovač a nedovedu si ani představit, že by na mě MUDr. vytasila dvě nataženoé stříkačky a jedem matko! To bychom se asi drobet posekaly…

Tak já očkuji a vždy jsem očkovala. A nejsem dr že? Nikdy moje děti neměli takovou reakci ani teploty. Malý akorát ted ten průjem. Jinak ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baruna123456
10.9.12 21:42
Však já taky očkuju, jen jsem se ptala, proč dvě vakcíny naráz. Rizika nežádoucích reakcí jsou vyšší, to je celé.
@Petra2829 píše:
Tak já očkuji a vždy jsem očkovala. A nejsem dr že? Nikdy moje děti neměli takovou reakci ani teploty. Malý akorát ted ten průjem. Jinak ok.
  • Citovat
  • Upravit
7907
10.9.12 21:58
@Baruna123456 píše:
Však já taky očkuju, jen jsem se ptala, proč dvě vakcíny naráz. Rizika nežádoucích reakcí jsou vyšší, to je celé.

Nevím, nejsem dr…věřím jí. :nevim: Pozdě bycha honit že? Snad ho to brzo přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
11.9.12 11:42
@Petra2829 píše:
Nevím, nejsem dr…věřím jí. :nevim: Pozdě bycha honit že? Snad ho to brzo přejde.

Taky jsem věřila - a dodnes toho lituji (a to jsem nechala očkovat jen to povinné). Mrcha vakcína může způsobit přesně ty problémy, před kterýma má chránit. Vakcína proti pneumokokům chrání jen proti několika kmenům - a kmenů je víc než sto. Dítě sice je chráněno proti kmenům z vakcíny, ale ostatní kmeny neobsažené ve vakcíně se mohou stát agresivnějsí a dítě stejně může onemocnět.
Bléé, včera jsem si četla v knížce Varovné signály očkování, tak jsem teď děsně chytrá. A z kapitolek o testování bezpečnosti vakcín je mi ještě teď blivno. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
11.9.12 12:09

Já se tu holky neptám co o tom čtete, ale spíše mně zajímá kdo měl zkušenost s tím průjmem a za jak dlouho přešel. Já jsem Prevenar chtěla. Akorát hold mi to mohla dát nadvakrát no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17221
11.9.12 12:39
@Petra2829 píše:
Já se tu holky neptám co o tom čtete, ale spíše mně zajímá kdo měl zkušenost s tím průjmem a za jak dlouho přešel. Já jsem Prevenar chtěla. Akorát hold mi to mohla dát nadvakrát no. :nevim:

Tak to mohu posloužit jen s tekutou stolicí po očkování TBC v porodnici - prvního půl roku šlo obsah plínky přelévat - byla jsem zděšená, takže jsem obsah plínky přelila (doslova) do lahvičky a odnesla ukázat doktorce - její závěr zněl „je to trochu řidší, ale má to normální barvu, takže je to asi v pořádku“. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
11.9.12 13:10

@alifie Bože to mně taky někdy dojímá ty lékaři fakt.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.10.12 23:55

No my mely po ockovani tmave zelenou vodu v plinkach asi 14 dni. A zaclo to asi tyden po ocko. Plus nechutenstvi a zanet usi, nejspis z ockovani pneumokoka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
21.10.12 08:04

@MNAU 8o Teda chůdě malé…a co na to dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
21.10.12 11:24

No co myslis? v zadnem pripade to NEMUZE byt z ockovani, to je nahoda. Nakonec jsme klasicky dostali ATB, ktere stejne nezabraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
21.10.12 11:30

@MNAU Aha to je fakt super,,, :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie