Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky..tento tyden se chystam s miminkem na prvni hexu..a mam z toho opet obavy..slysela jsem..ze se na zmirneni nezadoucichh ucinku pouziva thuja..muzete mi nekdo poradit jak se uziva? odkdy? kolik kulicek a tak? dekuju moc! ![]()
@Aony 5 kuliček rozpustit ve vodě, 2 dny před a 2 dny po. Takhle to užíval mladej a dobrý ![]()
Tak mě poradili 3 kuličky 5dní před a 3 kuličky 5 dní po očkování, primárně by ta thuja měla odbourávat hliník který je v očkování obsažený a usazuje se na mozku, alespoň takto mi to bylo řečeno. Hlavně si ohlídej aby dítko bylo naprosto zdravé, to je velký základ aby očkování proběhlo v pořádku
Mam presne stejny dotaz, ceka nas to v utery. Do jake mnozstvi vody? Nebo kolik kapek se ma davat? Diky!!!
Malý byl očkovaný minulý týden, nechala jsem 3 kuličky rozpustit na lžičce v trošce vody. Měl dávkování den před očkováním 3 kuličky a pak ještě 5 dní po očkování 3 kuličky denně. a žádné vedlejší účinky, ani teplota ![]()
Diky za radu nevedel asem jak a do ceho rozpustit. Tak to je super.. ja se toho desim, maly mel atopicky ekzem a trvala sem na tom, ze ho chci aspon odlozit. Ted bude malymu rok, tak snad uz je dostatecne silnej a velkej a ani o tom nebude vedet :/
@KatieKatie hlavně by se u homeopatik neměli používat kovové lžičky
Dekuji za radu, docela dulezita vec, ze se nesmi pouzivat kovova lzicka a tu vam zadny doktor nerekne. Me treba doktor rekl, ze se ma homeo pred ockovanim pouzit tak hodinu pred.Ze to staci. Tak a ted si vyber ![]()
Nejlépe dát do 5 ml stříkačky a rozpustit v kojenecké vodě. t Nesahat na homeopatika rukama. Dávat min 15 minut před nebo po jídle. Jinak v podávání se názory velmi liší. Já jsem dávala 5 ks 1× denně od očkování po dobu 5 dnů. Je jedno kolik se dává kuliček, ale bere se to tak, že 5 kuliček se rozpustí a vstřebá na sliznici jazyka ve větší ploše.
Ned