hexavakcína Infanrex hexa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
464
25.5.05 13:20

hexavakcína Infanrex hexa

Ahojte, mám otázku k hexavakcínám. Vím, že už nějaká diskuze k tomuto tématu proběhla, ale já se chci zeptat konkrétně na Infanrex hexa. Máte někdo zkušenost ? Naše pediatrička mi říkala, že stojí něco okolo 3500 Kč, to mi přijde hodně. Já slyšela jen o 1600 Kč. Asi jsem si to špatně vysvětlila. Prosím poraďte, kde hexavakcínu objednat, jakou máte zkušenost s cenami, apod. Díky, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2621
25.5.05 13:29

Ahoj Zizo,
za chvíli s malou vyrážíme k dr. pro první dávku hexavakcíny. Celkem jsou to 3 dávky a výrobce Infanrixu hexa má letos „akci“, že dvě dávky koupíš v lékárně a třetí ti po aplikaci té první doručí dealer přímo do ordinace dětské lékařky. V Brně mají nejlevnější ve 2 lékárnách na Pekařské (nahoře a „proti sv. Anně“), tam stojí jedna 1.250,– Kč, tj. celkem zaplatíš 2.500,– Kč. Jinde v Brně je dražší, např. na Mendlově nám. stojí jedna vakcína 1.800,– Kč. Jak je to v jiných městech bohužel nevím. Jerry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.5.05 13:29

Ahoj my nechali malou očkovat právě touto vakcínou a vyšla nás na 2800kč dvě dávky a ta třetí byla zdarma,ale objednávala jí naše Dr. a to nevímkde bohužel,ale mohu opravdu doporučit jelikož reakci jsme neměli vůbec žádnou s pozdravem Eliška a Elinka 6m. a 7 dní

• Citovat
  • Upravit
464
25.5.05 13:38

Ahoj ještě jednou já k hexavakcínám. Prosím hlavně maminky z Prahy a z okolío radu, kde vakcínu koupit. Nebo ještě ze Svitavska.. Nevíte, zda je možné koupit si hexavakcínu kdekoli na území ČR a dealer pak doručí tu třetí pediatričce v mém bydlišti? Díky, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.5.05 15:24

Ahojky, my už máme naočkovány všechny tři dávky a byly úplně bez problémů, tak je můžu jen doporučit. Malej ani nevěděl, že ho něco píchlo do prdelky :D a o nějakých koplikací po ani nemluvě - žádný nebyly. K té ceně: já ji kupovala v Olomouci jednu dávku asi za 1450,– Kč (v oficiálním sazebníku je za 1900,– Kč). Myslela jsem, že ji kupuji nejlevněji, jak to jen jde, ale jak je vidět, jde to i levněji. Lékarny se mají teda fakt dobře, když můžou slevnit, tak moc a ještě na tom určitě vydělají (jinak by to přece nedělali :)

• Citovat
  • Upravit
464
25.5.05 16:11

A kde v Omomouci, myslím, konkrétní lékárnu? Díky, moc, Ziza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
25.5.05 19:55

očkování

Ahojky, my máme za sebou také už první dávku hexa vakcíny, píchli mu to ze strany do stehýnka, brečel jen při očkování, pak už o ničem nevědel, jen místo vpichu měl začervenalé a tvrdší, první večer se mi zdál mrzutější, ale jinak žádná reakce, jako teploty, pláč atd. Tuto dávku jsme dostali zdarma, prý probíhala nějaká akce a další dvě si musíme zakoupit už sami a celé zaplatit. Od Dr. dostaneme recept. Cena jedné vakcíny má být 1.800,– Jsme z Prahy.
Andrea a Jáchym 4mes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.5.05 22:57

z vlastní zkušenosti můžu poradit následující: vzhledem k tomu, že v dnešní době skoro každé dítě „jen-tak“ chodí na kontroly na neurologii nebo rehabilitaci, domluvte se s lékařem, ať vám napíše doporučení pro dětskou a máte to zadarmo.
alice a násoska 6m

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
26.5.05 08:36

V Olomouci to byla lékarna naproti zdravotní škole, na náměstí Hrdinů. Nemůžu si teď vzpomenout, jak se jmenuje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure