Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
To se nikdy nedozvis, tot muj nazor, ale ona i nekontaminovana hexavakcina muze zpusobit smrt
A uz tu je tech diskuzi nekolik, neni hloupe porad zakladat nove a nove?
@Anonymní píše:
Nějak ten všechen povyk kolem hexavakcíny šel mimo mě, až do té doby než jsme v pondělí byli hexou očkovaní. Moje otázka zní co se stane pokud nám byla píchlá právě ta špatná šarže? Nemůže to způsobit třeba smrt?
A proč se nepodíváš do očkováku na číslo té šarže, kterou píchli tvému miminku? To číslo té „vadné“ šarže najdeš tady - http://www.sukl.cz/…ne-6-10-2012
@Anonymní píše:
@Milli Protože nevím jak mám zjistit jakou šarži jsme dostali…
V průkazce, co nosíte k dr., je vlepený žlutý sešitek - očkovací průkaz. Moje dr. tam lepí kódy z té konkrétní vakcíny, kterou zrovna naočkovala.
Ale vaše možná ne
, tak jedině se zeptat, pokud to tam nenajdeš.
@Milli
už jsem hledala a nic…je ta pouze rukou napsané na co jsme byli očkovaní…proto tak nějak panikařím…doktorka je tam až v úterý.
@Anonymní píše:
@Milli
už jsem hledala a nic…je ta pouze rukou napsané na co jsme byli očkovaní…proto tak nějak panikařím…doktorka je tam až v úterý.
tak musíš vydržet do úterý, a i když budete očkovany špatnou sarzi, nezmuzes nic
![]()
Anonymní, tys o těch vadných šaržích neslyšela až do té doby, kdy jsi právě nechala Hexou naočkovat své dítě?
Tak v pondělí tohoto týdne už by tato šarže měla být stáhlá a nikdo by jí neměl být naočkován ![]()
Moje dcerka je tím taky naočkovaná, nezbývá než věřit, že to bylo skutečně stáhnuto preventivně. Žádné neobvyklé reakce neměla, byla naočkovaná 2.10.,to se ještě o ničem nevědělo, možná na Slovensku, kde tato „akce“ proběhla o pár dní dřív. Ale já jsem to taky nevěděla a nesledovala, až o víkendu, kdy ji začali stahovat u nás.
@Anonymní píše:
Nějak ten všechen povyk kolem hexavakcíny šel mimo mě, až do té doby než jsme v pondělí byli hexou očkovaní. Moje otázka zní co se stane pokud nám byla píchlá právě ta špatná šarže? Nemůže to způsobit třeba smrt?
Veškeré podklady byly posouzeny odborníky Státního ústavu pro kontrolu léčiv a byly vyhodnoceny se závěrem, že nedošlo k ohrožení zdraví naočkovaných pacientů.
@suricata píše:
Veškeré podklady byly posouzeny odborníky Státního ústavu pro kontrolu léčiv a byly vyhodnoceny se závěrem, že nedošlo k ohrožení zdraví naočkovaných pacientů.
pokud nedošlo k ohrožení, tak se nemuselo stahovat ne? To je asi logické
@Lenula-xy píše:
pokud nedošlo k ohrožení, tak se nemuselo stahovat ne? To je asi logické
Taky to tak vidim, pochybuji, ze by se stahovalo tolik vakcin a z tolika zemi, kdyby nebylo riziko
@mmonica píše:
Taky to tak vidim, pochybuji, ze by se stahovalo tolik vakcin a z tolika zemi, kdyby nebylo riziko
jojo přesně a pokud by sami neměli strach, že se něco stane a potom po nich rodiče půjdou. A taky kolik v tom mají peněz, to by jen tak neudělali