HIPP 2 kojenecké mléko

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
394
29.11.05 23:38

HIPP 2 kojenecke mleko

:lol:
chystam se prave zmenit UM pro moji skoro 5mesicni dcerku,
chtela bych zacit s mlekem HIPP 2. jake s nim mate zkusenosti???premyslela jsem i o NUTRILONU ale libi se mi vic predstava bio mlika,od krav pasoucich se na pastvine… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
394
30.11.05 16:06

:cry:
to s tim mlekem Hipp 2 opravdu nikdo nemate zadnèè zkusenosti??vsechny deti tu jedi nutrilon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2793
30.11.05 16:30

Ajo,
nemám vlastní zkušenost,ale kámoška Hipp mléko kupovala své dcerce a prý bylo chuťově výborné a holčičce šmakovalo.
My jsme dávali Hipp kaše a byly moc dobré.

Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
2.12.05 22:56

Hipp 2

Ahoj,
jelikož jsem měla malého poblijonka ještě k tomu s bolavým bříškem,zkoušeli jsme kde co.Mlíčka Hipp jsou zahuštěná moučkou,takže perfektně sytí žaludek a tolik neblinkají.Hipp 1 byl super,ale Hipp 2 se strašně špatně rozpouští a pak se v něm tvoří hroudy.Tím,že je hodně husté i špatně teče skrz dírky v lahvy.Přešli jsme na Nestle Bebu bifidus.Fakt super.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
4.12.05 19:06

HIPP2 mléko jsem přidávala do nemléčné kaše - špatné rozpouštění můžeš obejít tím, že nasypeš mlíčko do láhve a pak pomalu přiléváš vodu a mícháš (mě to tak vyhovovalo líp). Malé chutnalo, ale BIO mléko to stejně není. Dokonce myslím, že BIO mléko pro kojence tady na trhu vůbec není… Nebo je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
4.12.05 23:30

:oops:
ja nevim ale zkus zajit na stranky HIPP v anglii,tak je cely video o tom,jak pan hipp zalozil malou fabriku,vsechno BIO,odebiral mleko od krav od malych sedlaku"apod.
Je na to i atestace ze je bio!

jo ja taky davala bebu,mala s ni je spokojena,ale zrovna se tady v Italii objevili tetra packy s nejakym ikoustem,kterej je toxickej a to zrovna na obalech od BEBY–teda tady se jmenuje jinak ale je to porad beba od nestle.
Pak to nasli i na HUMANA a nevim kde jeste,stahli z prodeje vsechny mlika se zarukou do zari 2006.Navic nestle se mi nelibi,pouziva OGM.
HIPP je DOKONCE doporucena GREENPEACE
tem bych verila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
5.12.05 00:11
AJA píše:
HIPP je DOKONCE doporucena GREENPEACE
tem bych verila

OK. Nějaký důvod proč věřit zrovna Greenpeace?

• Citovat
  • Upravit
420
5.12.05 12:45

No ano, HIPP má HODNĚ výrobků BIO, ale ne všechny; ty, co jsou bio, na těch to většinou značí tím modrým kroužkem. Některé kaše jsou taky BIO, ale na tom mléku HIPP 2 tedy zrovna nic takového není. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
5.12.05 22:43
:D

na mym jo,kupuju ho v italii,a modrej krouzek" tam je;

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
5.12.05 22:44
[quote:13565abc60]OK. Nějaký důvod proč věřit zrovna Greenpeace? :?

ostatni mleka nikdo nedoporucuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
8.12.05 17:26

Tak na tom českém ne. To, co se prodává v Čechách, je vyrobené v Srbsku pro Hipp (píšou to na něm) a BIO není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
5.3.17 08:48

Ahoj holky, nevíte prosím jaký je rozdíl mezi kojeneckym mlékem 1 a 2? Složení je podle obalu stejné, řešili jsme to s kamarádkou a na nic jsme nepřišli. Nebo mezi kojeneckym mlékem bio a normálním? Používám mléko Baby love z DM, jsme s ním spojené, ale malé už 1 přestává stačit, jsou ji 4 měsíce a od narození jsme bohužel na UM..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
5.3.17 10:05

Dr rikala, ze je tam vic bilkovin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie