Hipp Bio Combiotic 1

577
7.10.11 10:59

Hipp Bio Combiotic 1

Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímto UM? Máme teď Bebu 1HA a je to pro nás dost finančně náročné, prcek je poněkud žravý :-) 900g balení nám vydrží sotva týden. Před Bebou jsme měli Nutrilon, po tom měl bolení bříška a zácpu, takže ten už ne-e. Ten Hipp se mi od pohledu zdá dobrý s těmi probiotiky-prebiotiky, ale než ho na malém vyzkouším, tak bych chtěla znát vaše zkušenosti :kytka: Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31398
7.10.11 12:30

já mám zkušenost výbornou, malému strašně chutnal a vyhovoval. Bohužel proto, že potřebujem někdy antirefluxní mlíko, tak jsme museli přejít na Nutrilon (Hipp ho nedělá), ale mrzí mě to a stejně uvažuju, že se pro něj později vrátím.

ovšem s cenou si asi moc nepomůžeš…Hipp mi nijak levný nepřijde 8-o a taky je dost nevýhoda v tom, že ho skoro nikde nemají. Já ho teda v obchodě ještě neviděla, všude jsou jen starý balení Hipp Plus, ten Bio Combiotic jsem opravdu ještě nenatrefila a to po něm koukám všude, kam přijdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
7.10.11 12:48

On by snad měl být k dostání jenom v lékárnách a co jsem to tak počítala, tak pro nás vyjde pořád levněji než ta Beba HA :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31398
7.10.11 12:56

právě ani v lékárně jsem ho neviděla (teda koukala jsem jen v dr. Max, tady už snad skoro žádný jiný nejsou :mrgreen: ), v drogeriích mívají Hipp běžně, ale jak říkám, pořád starý typ (i když jsem si všimla tuhle v Rossmannovi, že ho mají hodně slevněný, tak je možný, že doprodají a navezou Bio).

cenu s Bebou nevím, já to počítala s Nutrilonem (HA varianty) a vyšlo to o korunu levněji na 100g :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
7.10.11 14:17

No já zkusím obejít lékárny (tady jich je naštěstí celkem dost) a uvidím, kdyžtak objednám z netu. Mě právě vychází cena Beby HA +- 50Kč na 100g a u toho Hippu je to kolem 30Kč, tak snad to malýmu sedne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
12.11.12 20:46

@Gretchen ahojky mi ho používáme od 5.měsíce doted malý má 14.měsíců a je super:) mají ho v kauflandu, tescu a v drogerii DM běžně:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
12.11.12 21:17

Ahoj, my pijeme Hipp a naprostá spokojenost, chuťově mi hodně připomíná smetanu a prckovi moc chutná a krásně po něm kaká (jako by byl kojený). Kupujeme ho v Polsku v Drogerii Rosmann, prodávají tam 800 g balení, které u nás vůbec není a vychází cenově na cca 240Kč. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
1.12.12 00:14

Nevíte jestli ho mívají v německých kauflandech? jo a taky jsem se chtěla zeptat, jak zjišťujete tu teplotu vody 40-50 stupňů.. je to trošku složitější na přípravu…tak se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4200
1.12.12 07:05

Taky naprostá spokojenost ;) A co se týče schánění, tak si ho nechávám objednávat přímo v lékárně - oproti obchodu byla jednička levnější cca o 40 Kč a dvojka pak o 70.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
12.2.13 18:50

Chtela bych se zeptat, jestli toto mleko nema horkou prichut jako HA mleka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28909
12.2.13 19:10

Ahoj, tohle mléko je docela sladké, přišlo mi skoro jak sunar complex :nevim: hořké teda rozhodně nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
12.2.13 19:28

Super diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
12.2.13 20:14

Ahojky,
Mě Hipp poradila lékařkaa poté co se mi maličký ucpával Nutrilonem a mám k němu je jediné: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Už jsme na dvojce a velká spokojenost, má po něm krásně srovnané zažívání a zároveň ho zasytí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
12.2.13 20:16

Kupuju ho v DM drogerii, nově ho má dost levně za 299Kč Rossmann a mají ho pořád v Kauflandu ale tam je drahé :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.2.13 22:23

Ahoj! Tak my jsme přešli na tohle mléčko po Nutrilonu AR + Extra. Malá se ne a ne vykadit, šílený řev a bolesti…a Hipp?? Zázrak nasypaný do dozy :-) U první plenky s vaječinou jsem měla slzy na krajíčku :-)Trvalo to sice skoro čtyři dny ale jsme teď doma všichni happy :-) Jen s tím nákupem je to mazec…u nás, na malém městě.. v DM ho u nás nemají, takže objednávám 350gr. v lékárně za 125kč :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová