Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, máte někdo zkušenosti s tímto UM? Máme teď Bebu 1HA a je to pro nás dost finančně náročné, prcek je poněkud žravý
900g balení nám vydrží sotva týden. Před Bebou jsme měli Nutrilon, po tom měl bolení bříška a zácpu, takže ten už ne-e. Ten Hipp se mi od pohledu zdá dobrý s těmi probiotiky-prebiotiky, ale než ho na malém vyzkouším, tak bych chtěla znát vaše zkušenosti
Díky
já mám zkušenost výbornou, malému strašně chutnal a vyhovoval. Bohužel proto, že potřebujem někdy antirefluxní mlíko, tak jsme museli přejít na Nutrilon (Hipp ho nedělá), ale mrzí mě to a stejně uvažuju, že se pro něj později vrátím.
ovšem s cenou si asi moc nepomůžeš…Hipp mi nijak levný nepřijde
a taky je dost nevýhoda v tom, že ho skoro nikde nemají. Já ho teda v obchodě ještě neviděla, všude jsou jen starý balení Hipp Plus, ten Bio Combiotic jsem opravdu ještě nenatrefila a to po něm koukám všude, kam přijdu.
On by snad měl být k dostání jenom v lékárnách a co jsem to tak počítala, tak pro nás vyjde pořád levněji než ta Beba HA ![]()
právě ani v lékárně jsem ho neviděla (teda koukala jsem jen v dr. Max, tady už snad skoro žádný jiný nejsou
), v drogeriích mívají Hipp běžně, ale jak říkám, pořád starý typ (i když jsem si všimla tuhle v Rossmannovi, že ho mají hodně slevněný, tak je možný, že doprodají a navezou Bio).
cenu s Bebou nevím, já to počítala s Nutrilonem (HA varianty) a vyšlo to o korunu levněji na 100g ![]()
No já zkusím obejít lékárny (tady jich je naštěstí celkem dost) a uvidím, kdyžtak objednám z netu. Mě právě vychází cena Beby HA +- 50Kč na 100g a u toho Hippu je to kolem 30Kč, tak snad to malýmu sedne
@Gretchen ahojky mi ho používáme od 5.měsíce doted malý má 14.měsíců a je super:) mají ho v kauflandu, tescu a v drogerii DM běžně:)
Ahoj, my pijeme Hipp a naprostá spokojenost, chuťově mi hodně připomíná smetanu a prckovi moc chutná a krásně po něm kaká (jako by byl kojený). Kupujeme ho v Polsku v Drogerii Rosmann, prodávají tam 800 g balení, které u nás vůbec není a vychází cenově na cca 240Kč. ![]()
Nevíte jestli ho mívají v německých kauflandech? jo a taky jsem se chtěla zeptat, jak zjišťujete tu teplotu vody 40-50 stupňů.. je to trošku složitější na přípravu…tak se ptám
Taky naprostá spokojenost
A co se týče schánění, tak si ho nechávám objednávat přímo v lékárně - oproti obchodu byla jednička levnější cca o 40 Kč a dvojka pak o 70.
Chtela bych se zeptat, jestli toto mleko nema horkou prichut jako HA mleka?
Ahoj, tohle mléko je docela sladké, přišlo mi skoro jak sunar complex
hořké teda rozhodně nebylo
Ahojky,
Mě Hipp poradila lékařkaa poté co se mi maličký ucpával Nutrilonem a mám k němu je jediné:
![]()
Už jsme na dvojce a velká spokojenost, má po něm krásně srovnané zažívání a zároveň ho zasytí ![]()
Kupuju ho v DM drogerii, nově ho má dost levně za 299Kč Rossmann a mají ho pořád v Kauflandu ale tam je drahé ![]()
Ahoj! Tak my jsme přešli na tohle mléčko po Nutrilonu AR + Extra. Malá se ne a ne vykadit, šílený řev a bolesti…a Hipp?? Zázrak nasypaný do dozy
U první plenky s vaječinou jsem měla slzy na krajíčku
Trvalo to sice skoro čtyři dny ale jsme teď doma všichni happy
Jen s tím nákupem je to mazec…u nás, na malém městě.. v DM ho u nás nemají, takže objednávám 350gr. v lékárně za 125kč ![]()