Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
poradími prosím někdo, co si můžu dát při střevní chřipce? Plně kojím. Přemýšlím nad živočišným uhlím.
ještě můžeš enterol. je tam napsáno na doporučení lékaře při kojení, ale současně, že se může užívat jako prevence kojeneckých průjmů…
rozhodně ne endiaron doporučuji černé uhlí,borůvky černý čaj a pravou kolu a suché pečivo.
Měla jsem to před 14dny, vzala jsem si Enterol, není zakázaný při kojení a hned se mi ulevilo.. zabere vždycky!
Jo, s tím jsem se taky potrápila. Užívala jsem Smectu, černé uhlí, byla na dietě. Při kojení černý nebo mátový čaj ne. V případě dehydratace (ztráta tekutin) je možné při průjmech užít Kulíška.
tak jsem si dala na noc smectu a trochu to zabralo. teď přemýšlím, co celý den pít. a díky za tip s borůvkama, už je jdu vydělat z mražáku ![]()
Já jsem tenkrát pila trochu černého čaje, ale bála jsem se, aby mi to nešlo do mlíka, tak jsem si dělala normální ovocný, ale neměla jsem ji naštěstí nějak dlouho. i tu colu jsem trošku popíjela, ale fakt jsem se bála, aby mi pak malá potom spala.
Holky, potrebuji poradit.
Mam opacny problem, ja strevni chripku nemam, ale mala (10m) dneska zvracela, jakmile se napila vice vody, vyzvracela ji, kasi vyzvracela, i po kojeni zvracela, mela i 2× prujem..
Muj dotaz zni-muzu pri strevni chripce u mimina kojit? Neni to na jeji zaludek tezke? Nechci ji v noci nechat rvat, nechat ji o zizni a hladu. A prosimvas, co vase deti jedly, kdyz byly takto male a mely takovyto problem nebo nemoc?
Diky za odpovedi..nechtelo se mi zakladat novou diskuzi. ![]()
Ahoj my jednou s mimi se střevní chřipkou skončili v nemocnici a tam mi říkali že rozhodně přikládat co to jde. Sice toho hodně vyblinka a tak ale měla jsem ho prisateho pořád. ![]()