HIPP BIO Combiotic 2

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1946
19.2.14 15:11

Ja bydlim v nemecku a tady jsou jen po 600 gramech je to praktictejsi nez ty plechovky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.12.14 16:30

Nevíte některá, jestli obsahuje Hipp 2 Bio Combiotic škrob? U prvního jsme začínali na trojce (tehdy od 10 měsíců) a ta škrob měla, hůř tekla.
Tak chci vědět, jak je na tom dvojka po změně.
Děkuji za reakce.

• Citovat
  • Upravit
29436
27.12.14 17:11

@Billi Tady máš složení: http://www.hipp.cz/…f/CZ2476.pdf, pokud dobře koukám, tak by tam být neměl, nikde ho tam nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.12.14 17:17

@Fima myslíš, že se už složení neměnilo, od té doby, co to je v krabici místo plechovky? Tohle jsem právě taky našla. Ale krabici ne a u nás už vedou jen krabice :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29436
27.12.14 17:26

@Billi Aha, tak to nevím. Já v krabici viděla akorát HA, Combiotic všude vídám jen v plechovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
27.12.14 20:13

@Fima oni to teď udělali jako v Německu. Gramáž 600 g a krabice. Koukala jsem na to jako puk. Třeba u nás v lékárně mi ještě objednali v plechovce - jedničku, dvojku nevím, tu zatím nekupujeme, ale všechny větší obchody už mají jen krabice.

• Citovat
  • Upravit
29436
29.12.14 13:18

@Billi Tak už jsem dneska taky viděla krabice, poprvé. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
29.12.14 13:21

@Fima já už našla složení i krabice a vypadá, že je stejné.

• Citovat
  • Upravit
Patruse.M
24.5.16 08:01

Ahoj holky, mám takový dotaz. Asi od 3.měsíce jsme měli jedničku. Všechno OK. A po půl roce tedy tu dvojku. Všechno dobrý, ale teď malému bude 8.měsíců a posledních pár dní je mi divné, že vždy, když vypije tu svoji 210 ml, což dávám už nějakou chvíli a nikdy mu to nevadilo, tak při každém odkrknutí hodí „gejzír“. Což se mi stávalo u Nutrilonu, proto jsme přešli na Hipp. Myslíte, že mu to mlíčko po nějaké době přestane sedět? Zvlášť, když jsme přešli na tu dvojku? Víte, nechci zase zbytečně kupovat jinou značku když vím, že mu ten Hipp sedí, ale je mi to divné, protože to nikdy nedělal, a až teď posledních pár dní. Myslela jsem, že je přejedený, tak to vyhodí. Ale tu 210 ml mu dávám opravdu už nějakou dobu, a nikdy to nebyl problém. Nemáte nějaké zkušenosti nebo co myslíte? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
990
24.5.16 08:33

Nám se to teda stalo myslím jednou, a to proto, že se s tím docela loudal, a mlíčko vychladlo a tak mu to nesedlo :think: klidně může být přejedený, já vím že jsem snižovala dávky, protože baštil dost příkrmů a tak, ale může to být samozřejmě něčím jiným… ale značku bych taky neměnila, třeba je to jen chvilkové… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Patruse.M
24.5.16 08:38

Právě, že když mu dám méně, tak řve, že mu to nestačí :D Už dáváme mlíčko jen ráno a večer kaši. Ale taky je pravda, že po tom Hippu má i řídkou stolici a třeba 5× denně. I přes to, že má pevnou stravu, což by měl mít pevnější stolici. Tak to teda měl dřív :nevim:

• Citovat
  • Upravit
990
24.5.16 08:41

Kolik je prďolovi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Patruse.M
24.5.16 08:45

@Iwis 1.6. bude mít uk. 8 měsíc.

• Citovat