Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ja bydlim v nemecku a tady jsou jen po 600 gramech je to praktictejsi nez ty plechovky ![]()
Nevíte některá, jestli obsahuje Hipp 2 Bio Combiotic škrob? U prvního jsme začínali na trojce (tehdy od 10 měsíců) a ta škrob měla, hůř tekla.
Tak chci vědět, jak je na tom dvojka po změně.
Děkuji za reakce.
@Billi Tady máš složení: http://www.hipp.cz/…f/CZ2476.pdf, pokud dobře koukám, tak by tam být neměl, nikde ho tam nevidím.
@Fima myslíš, že se už složení neměnilo, od té doby, co to je v krabici místo plechovky? Tohle jsem právě taky našla. Ale krabici ne a u nás už vedou jen krabice ![]()
@Billi Aha, tak to nevím. Já v krabici viděla akorát HA, Combiotic všude vídám jen v plechovce.
@Fima oni to teď udělali jako v Německu. Gramáž 600 g a krabice. Koukala jsem na to jako puk. Třeba u nás v lékárně mi ještě objednali v plechovce - jedničku, dvojku nevím, tu zatím nekupujeme, ale všechny větší obchody už mají jen krabice.
Ahoj holky, mám takový dotaz. Asi od 3.měsíce jsme měli jedničku. Všechno OK. A po půl roce tedy tu dvojku. Všechno dobrý, ale teď malému bude 8.měsíců a posledních pár dní je mi divné, že vždy, když vypije tu svoji 210 ml, což dávám už nějakou chvíli a nikdy mu to nevadilo, tak při každém odkrknutí hodí „gejzír“. Což se mi stávalo u Nutrilonu, proto jsme přešli na Hipp. Myslíte, že mu to mlíčko po nějaké době přestane sedět? Zvlášť, když jsme přešli na tu dvojku? Víte, nechci zase zbytečně kupovat jinou značku když vím, že mu ten Hipp sedí, ale je mi to divné, protože to nikdy nedělal, a až teď posledních pár dní. Myslela jsem, že je přejedený, tak to vyhodí. Ale tu 210 ml mu dávám opravdu už nějakou dobu, a nikdy to nebyl problém. Nemáte nějaké zkušenosti nebo co myslíte? Děkuji ![]()
Nám se to teda stalo myslím jednou, a to proto, že se s tím docela loudal, a mlíčko vychladlo a tak mu to nesedlo
klidně může být přejedený, já vím že jsem snižovala dávky, protože baštil dost příkrmů a tak, ale může to být samozřejmě něčím jiným… ale značku bych taky neměnila, třeba je to jen chvilkové… ![]()
Právě, že když mu dám méně, tak řve, že mu to nestačí
Už dáváme mlíčko jen ráno a večer kaši. Ale taky je pravda, že po tom Hippu má i řídkou stolici a třeba 5× denně. I přes to, že má pevnou stravu, což by měl mít pevnější stolici. Tak to teda měl dřív ![]()