Hipp combiotik 3

16
27.1.22 16:52

Hipp combiotik 3

Chtěla bych se zeptat na UM HiPP 3 bio combiotik od 10 měsíce. Do jakého měsíce věku se používá? Do dvou let? Máme dovezeno z Rakouska.Tady v ČR je jen Junior a ten mi přijde slabý. Maminky, pokud jste některá používala a máte zkušenosti, budu ráda za vaše názory. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
723
27.1.22 17:01

Taháme to pro změnu z Německa a vždy jsme pak od roka pokračovali tímto. Ale myslím, že kdybys dávala tohle klidně do roku a půl, tak se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.1.22 17:25

My právě budeme mít už rok a půl a zatím dávám pořád 2 HiPP.Na Hippu jsme od narození, chtěla bych pokračovat jen tady u nás ten Junior mě odrazuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
27.1.22 17:35

@Jitrenk17 já jsem tady Hipp taky nekupovala. Vozili jsme ho z DE, takže tady nějaký Junior ani neznám. Tohle z té fotky děckám vždy vyhovovalo. Z čeho usuzuješ, že je slabý? Prcek po něm nespí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.1.22 17:49

Ještě jsme ho nezkousely, ale hlavně mi přijde málo dávkování.135 ml vody mi přijde strašně málo, my musíme mít plnou flašku. Tohle by nám nestačilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
27.1.22 18:11

@Jitrenk17 já to takhle nikdy neřešila. Když mi malý vypil z 210 ml, dala jsem mu z 210… ono už to máš jedno, jestli mu dáš víc té dvojky nebo víc té trojky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.1.22 20:31

No já nevim určitě to dávkování nepisou jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
14.9.22 02:03
@Jitrenk17 píše:
No já nevim určitě to dávkování nepisou jen tak.

Ahoj, jak jste vyresili to davkovani? Ted jsem koupila krabice a mala ma po tom hlad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
14.9.22 17:38

Ahoj, my jsme nakonec přešli na jiný mlíko. Tohle nám nevyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová