Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Chtěla bych se zeptat na UM HiPP 3 bio combiotik od 10 měsíce. Do jakého měsíce věku se používá? Do dvou let? Máme dovezeno z Rakouska.Tady v ČR je jen Junior a ten mi přijde slabý. Maminky, pokud jste některá používala a máte zkušenosti, budu ráda za vaše názory. ![]()
Taháme to pro změnu z Německa a vždy jsme pak od roka pokračovali tímto. Ale myslím, že kdybys dávala tohle klidně do roku a půl, tak se nic nestane.
My právě budeme mít už rok a půl a zatím dávám pořád 2 HiPP.Na Hippu jsme od narození, chtěla bych pokračovat jen tady u nás ten Junior mě odrazuje. ![]()
@Jitrenk17 já jsem tady Hipp taky nekupovala. Vozili jsme ho z DE, takže tady nějaký Junior ani neznám. Tohle z té fotky děckám vždy vyhovovalo. Z čeho usuzuješ, že je slabý? Prcek po něm nespí?
Ještě jsme ho nezkousely, ale hlavně mi přijde málo dávkování.135 ml vody mi přijde strašně málo, my musíme mít plnou flašku. Tohle by nám nestačilo.
@Jitrenk17 já to takhle nikdy neřešila. Když mi malý vypil z 210 ml, dala jsem mu z 210… ono už to máš jedno, jestli mu dáš víc té dvojky nebo víc té trojky…
@Jitrenk17 píše:
No já nevim určitě to dávkování nepisou jen tak.Ahoj, jak jste vyresili to davkovani? Ted jsem koupila krabice a mala ma po tom hlad
Ahoj, my jsme nakonec přešli na jiný mlíko. Tohle nám nevyhovovalo.