Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Zdravim
ma nekdo prosim zkusenost s timto UM od Kendamil pri ABKM? Syn je aktualne na Sunaru Allergy Care, vypada ze celkem sedi, ale moc se mi ve slozeni nelibi ta soja a chutova stranka taky nic moc
musim doslazovat glukopurem, jinak by to nepozrel. Pripadne ma nekdo srovnani s Nutrilonem Allergy Care Syneo? Je chutove lepsi, jak ten Sunar? Chci to slazeni odbourat.
@Havlova to je mi jasne, ale hledam to nejmin hnusne
jak po chutove strance, tak tim slozenim ![]()
@smeagol89 píše:
@Havlova to je mi jasne, ale hledam to nejmin hnusnejak po chutove strance, tak tim slozenim
Nutrilon chutnal jak zkažené hořké krabicové mléko.
Tam kde je rozštěpena ta bílkovina, tak to bude vždycky hořké.
No rekla bych že lepší složení než sunar ma nutrilon alergy care. Ale ten kendamil je navic ještě bez palmoveho a rybího oleje no..zkusila jste nakonec nebo ne?
Presli jsme na ten Nutrilon AC, protoze ten Sunar je nekolikanasobne vic horky, fakt se to neda pit, ten Nutrilon je jen lehounce horky. Navic v Nutrilonu neni soja. Ten Kendamil jsme zatim nezkouseli, lekar jej zatim nemuze napsat na recept jako ten Nutrilon nebo Sunar, ale dle vyrobce by to melo byt od druhe pulky roku mozne, tak jej potom urcite vyzkousime ![]()
@smeagol89 píše:
Presli jsme na ten Nutrilon AC, protoze ten Sunar je nekolikanasobne vic horky, fakt se to neda pit, ten Nutrilon je jen lehounce horky. Navic v Nutrilonu neni soja. Ten Kendamil jsme zatim nezkouseli, lekar jej zatim nemuze napsat na recept jako ten Nutrilon nebo Sunar, ale dle vyrobce by to melo byt od druhe pulky roku mozne, tak jej potom urcite vyzkousime
Prosím, nemáte porovnání mezi Nitrilonem Allergy Care a Digestive Care? Máme ten druhý s je to opravdu hrůza. S Kendamilem zatím žádné zkušenosti? Díky
@LucieLucik Digestive Care jsme nezkouseli, pouze ten Sunar a Nutrilon AC. Kendamil budeme zkouset pravdepodobne v druhe pulce roku, protoze bude mozne jej psat na recept ![]()
@smeagol89 píše:
@LucieLucik Digestive Care jsme nezkouseli, pouze ten Sunar a Nutrilon AC. Kendamil budeme zkouset pravdepodobne v druhe pulce roku, protoze bude mozne jej psat na recept
Díky za odpověď. Kdybyste náhodou zkusili dříve, napište. A poté také určitě, pokud si vzpomenete.
@LucieLucik urcite dam vedet. Ale pokud Digestive Care nesedi, tak bych zkousela dal, zalezi tedy na tom, jak se to u vas projevuje.
@smeagol89 píše:
@LucieLucik urcite dam vedet. Ale pokud Digestive Care nesedi, tak bych zkousela dal, zalezi tedy na tom, jak se to u vas projevuje.
Máme jej krátce, ale jde mi spíš i to, že malinké nechutná - nedivím se. Zajímá mne tedy, zda je nějaká alespoň malinko schůdnější alternativa…