Hipp Combiotik - zácpa?

32
25.3.20 10:47

Hipp Combiotik - zácpa?

Ahojky maminky, malemu je 6tydnu a trpi na bolesti briska a prdiky. Nejdrive jsme krmili Nutrilonem HA (doporuceno v porodnici) a ten malemu vubec nesedl. Pak jsme presli na Hipp HA a docela dobry az na zelenou a hodne smradlavou stolici. Jelikoz nam dosla krabice a u nas nemeli nic jineho nez Hipp Combiotik, tak ted krmime normalnim Hippem. Je to ted 5 den a maly ma sileny bolesti, prijde mi ze takovy nemel a hlavne sam se vubec nevykaka-musim mu pomoct rourkou a i tak je to dost obtizne a place u toho. Napred vyjde tuha stolice a pak klasicky zluty “michany vajicka”, ale strasne u toho trpi mi prijde. Mam jeste pokracovat v Hippu, kdyz je to teprve 5 den a nebo zkusit jine mlicko? Je mi ho az lito. Davame Biogaiu, espumisan, dneska jsem zkusila koupit Sab Simplex na prdiky. Druhy den davam trosku fenykloveho caje. Jsem z toho zoufala. Dekuju a hezky den preju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21593
25.3.20 11:24
@Ema93 píše:
Ahojky maminky, malemu je 6tydnu a trpi na bolesti briska a prdiky. Nejdrive jsme krmili Nutrilonem HA (doporuceno v porodnici) a ten malemu vubec nesedl. Pak jsme presli na Hipp HA a docela dobry az na zelenou a hodne smradlavou stolici. Jelikoz nam dosla krabice a u nas nemeli nic jineho nez Hipp Combiotik, tak ted krmime normalnim Hippem. Je to ted 5 den a maly ma sileny bolesti, prijde mi ze takovy nemel a hlavne sam se vubec nevykaka-musim mu pomoct rourkou a i tak je to dost obtizne a place u toho. Napred vyjde tuha stolice a pak klasicky zluty “michany vajicka”, ale strasne u toho trpi mi prijde. Mam jeste pokracovat v Hippu, kdyz je to teprve 5 den a nebo zkusit jine mlicko? Je mi ho az lito. Davame Biogaiu, espumisan, dneska jsem zkusila koupit Sab Simplex na prdiky. Druhy den davam trosku fenykloveho caje. Jsem z toho zoufala. Dekuju a hezky den preju.

ahoj. Moje mala mela po Hippu combiotik umorne zacpy. U nas se zadne michane vajicka ani nekonaly, jenom tuha zluta plastelina, kterou bych mela problem vykakat i ja. Na radu pediatra jsme trubickovali pri kazdem prebaleni a po kazdem hovinko jsme bezmala otevreli flasku sampana. Nikdy bych neverila, jak se budu tesit z hovinka.

K te zmene mleka. Bud opatrna!!! Ja do toho sla, nejdrive jsme zkusili HIPP HA, ten nejak nesedl, doslo ke zhorseni potizi, pediatr na to zareagoval predepsani specialniho nutrilonu, ktery ma nastepenou bilkovinu. Silene to smrdelo, ale mala to ochotne vypila. Po 4h se nafoukla jako meteorologicky balon, rycela bolesti, ja zoufalstvim spolu s ni. Lital z ni pod tlakem prujem tmave zelene barvy, vypadalo to jako spenat nebo morske rasy. HRUUUUUZA. Prujem jsme zastavovali vyvarem z ryze a mrkve. Pak si manzel dupl a rekl, ze si nepreje zadne experimenty s UM a zpatky k HIPP combiotic a chronicke zacpe. Ta trvala do 6m. kdy se to ze dne na den upravilo a bylo po problemu.

Z toho, co popisujes, tak maly zmenu mleka zrovna dobre nezvlada, tak naslapuj opatrne. Muzes zkusit vytrvat na combiotiku, nebu zkusit kozi mleko, to dela detem dobre a po Kendamilku jsem slysela, ze maji deti hodne ridkou stolici a mleko dobre snasi. Ovsem, prestoze ma mleko velmi dobre recenze od maminek, tak zrovna nase pediatra se o nem nevyjadrila zrovna kladne. Pry je takove prirozenejsi (ve smyslu, ze je ponechane vice v puvodnim stavu a neni vselijak ocistene a nema tolik pridanych latek v sobe). Zaroven ale pripustila, ze detem chutna a po vetsinou ho dobre snasi.

Takze, vem si z toho co chces. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
31.3.20 20:17

Já bych zkusila um Naše mléko od firmy Goldim. Je to um z plnotučného kozího mléka, je lépe stravitelné. Synovi sedlo jedině tohle mléko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová