Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, koupila jsem místo Hipp3, který je od roka, Hipp4, ten je od 2 let. Nevím kam jsem čučěla
. A teď co s tím? Můžu to dát malej vypít? Je jí akorát jeden rok. Je to složení tak rozdílné?
Děkuji
Rozdíl v tom je. Jestli to má delší trvanlivost, tak bych to uložila na později. Když ji to dáš v roce a půl, tak to určitě bude menší zlo, než když ji to dáš v roce. Taky si myslím, že dost záleží na tom, jestli je na jen na UM nebo už má i jinou stravu. Jedna dávka mléka pro starší děti denně by snad nebyla nějakým velkým vyživovym přešlapem. Ale celý den bych jí s tím nekrmila. Osobně bych to uložila do skříně a dala později.
Mléko dostává jen ráno a večer, během dne normální stravu (to už cca 5 měsíců). Objednala jsem více krabic a má strach aby se nešprajcla a nepřestala mi mléko pít. Občas ho odmítá ![]()
@jary1 píše:
Mléko dostává jen ráno a večer, během dne normální stravu (to už cca 5 měsíců). Objednala jsem více krabic a má strach aby se nešprajcla a nepřestala mi mléko pít. Občas ho odmítá
Zkus se podívat přímo na Hipp.cz. Myslím, že tam ty etikety jsou ke stažení a můžeš to porovnat. Nějaký propastný rozdíl tam asi nebude.