Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
A jak bys ho chtela k tomu prsu dostat, zhypnotizovat? Nechce, zkouselas to dlouho, zkusilas to znovu, nechce, vic udelat uz nemuzes. Pec na to a snaz si uzivat benefitu, ktere flaska prinasi ![]()
Příspěvek upraven 20.09.15 v 15:37
Teď už bych na to pekla a brala to jako zkušenost pro případné další dítě.
Když nebude chtít, tak ho na prso znovu nedonutíš.
A předtím, než jsi mu dala flašku se kojil bez problémů? Podle mě už 5.měsíční dítě ke kojení nepřemluvíš… u nás je to naopak, moje dcera by flašku do pusy nevzala, to by raději nejedla.
Nechce mateřské mléko nebo nechce sát z prsu? Syn asi v osmi měsících měl taky na práci milion věcí, jen ne se kojit. Do patnáctého měsíce proto dostával odstříkané mateřské mléko z hrnečku a kojil se z prsu jen když měl náladu. Až potom dostal ochutnat vodu. Umělé jsem už z principu nezkoušela.
Jestli nechce prso, tak nejspis uz ne. Jedine ze bys chtela odsavat a drzet ho tim padem na MM misto na umelem… odsavacka by mozna jeste laktaci rozjela…ale jestli to stoji za tu namahu, to musis zvazit sama ![]()
Ano, kojil se bez problému, ale uz byl asi hladový tak jsem začala dokrmovat flaskou a i vodu nebo cajik a jeste jsem se divili, jak pěkné jede prso i flašku a pak začal postupně odmítat prso a chtěl jen tu flasku
@Evuliska píše:
Ano, kojil se bez problému, ale uz byl asi hladový tak jsem začala dokrmovat flaskou a i vodu nebo cajik a jeste jsem se divili, jak pěkné jede prso i flašku a pak začal postupně odmítat prso a chtěl jen tu flasku
Pro další dítě si pamatut, ze láhev je téměř vždy cesta k odstavení. A nejsi anonym. Vím, ze je to teď už jedno, ale proč myslíš, ze měl hlad, i když jsi kojila?
Protože z toho prsa uz moc pít nechtěl a když jsem ho do krmiva láskou, tak toho vypil jeste 3 x tolik
Jinak do budoucna-pokud budeš mít další miminko, tak pokud ti začne odmítat prso, tak láhev nedávej, ale zjistí si o bojkotu kojení a říd se radama kolem toho.
teď na to kašli…
Ahoj holky,
Děkuji a preji hezky den
Mám 5 měs syna, kterého jsem komika do 4. Měsíce. Teď uz měsíc nekojim, jsme na nutriílonu a vyzivach a nějak se to ve mě všechno pere, jestli se nemám zkusit nějak rozložit znova. Když jsem kojila, dávala jsem malému někdy flašku, když bylo potřeba ho pohlidat a pak uz se mi nechtěl vůbec přistát k prsu. Zkoušela jsem 14 dni a pak to vzdala. Mela jsem doma i laktacni poradkyní, ale to byly za pětistovku takové rady, které si mužů přečíst na netu.. Uz mi mizí mléko z prsou, tak začínám mit lehkou depresi, ze jestl jsem neprestala brzo a nemám to jeste nějak zkusit. Zkusila jsem malého přiložit dva dny zpátky, ale také nechtěl… Poraďte prosím, budu rada za každy názor. Nezlobte se za anonym, ale připadám si jak neschopna matka