Pláč u jídla

36
19.9.15 18:58

Pláč u jídla

Ahoj holky, mám 5 měsíčního syna a poslední 3 týdny usedavě pláče u jídla. Je plně na umělym sunaru už od narození. Asi je to bříško, propíná se, je červený v obličeji. Neni to vždy, ale většinou ano. Ale nevím proč, zkouším snad všechno. Kapky bio gaia, espumisan, masíruju bříško pupíkem, nahřívám bříško u jídla. Nevíte proč to tak je a máte s tím nějaká zkušenosti? K doktorce jdeme v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
19.9.15 18:59

@cinka03 Nerostou mu zuby? Teplé mléko mu může vadit na citlivější dásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.9.15 19:53

Nene nerostou, dásně má pořád stejné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
19.9.15 20:05

U nas tohle dela malej furt, asi zuby, ted mu rostou vrchni… Anebo me jeste napada, jestli se mu neucpava dudel… Kdyz u toho cervena… Treba mu jde spatne pit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
19.9.15 20:07

@cinka03 myslela bych si ze to nebude brisko nam se to taky delo tak po tydnu to preslo a byl videt zub

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.9.15 21:32
@Ageleine píše:
U nas tohle dela malej furt, asi zuby, ted mu rostou vrchni… Anebo me jeste napada, jestli se mu neucpava dudel… Kdyz u toho cervena… Treba mu jde spatne pit ;)

Nevim jestli je to zubama. Ale kdž mu dám teplý čaj, tak ho v pohodě vypije. Dudel se neucpává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.9.15 21:34

@Lucie66 No ale tohle už trvá tak 3 týdny. Tak uvidím v pondělí u mudr co mi na to řekne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
19.9.15 21:38

@cinka03 me nato tenkrat doktor nerekl nic byla jsem uplne znicena ted neji zase je ji pomalu rok uz si s tim hlavu lamu min i kdyz nekdy to nici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová