Umělé mléko BEBA 1 - problémy

8
17.9.15 13:42

UM BEBA 1 problémy

Už si nevím rady, tak prosím o pomoc. Je nám 2,5 měsíce a přikrmujeme UM. Nejdřív jsme měli Nutrilon a po tom měla malá zácpu, tak jsem cca před 2 týdny koupila BEBU 1 nejdřív comfort a malá mi začala kakat po každém jídle, má zelenou stoličku a cca 8-10 krát za den, tak jsme přešli na BEBU pro 1 a nezměnilo se to. Ještě k té BEBĚ jsem ze začátku dávala kapičky biogaia cca 4 dny. Malá přibírá, bříško jí netlačí, celkově je spokojená, doktorka doporučila dávat jí nemléčnou rýžovou kaši, ale tu mi nesní, tak jí do toho přidávám BEBE dle dávkování na krabici. Máte někdo podobnou zkušenost? Měla bych zkusit ještě jinou UM, nechce se mi jí moc trápit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8
17.9.15 14:00

@Terdul spíš četnost, zelená asi může po UM být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
17.9.15 14:01

My máme taky Bebu HA 1 na dokrm a spokojenost. Zelená stolice je u um normální. Taky dáváme biogaiu a celkově v pohodě, žádný problém. V čem vidíš problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.9.15 14:06

@Tinkka problém vidím v tom, že mi kaká cca 8× až 10× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.9.15 14:06

Bebu comfort jsme používali už od jedničky. Spokojenost. Zelená stolice byla, ale tak měsíc. Pak s to srovnalo. Už jsme u comfort 3 a spokojenost. Malá nikdy nepoznala bolesti bříška, byla spokojené miminko. Teď kupujeme Nestle pro batolata 1+. Je pravda, že mě ta zelená barva taky vyplašila. Ale lékařka mě uklidnila, že to není na závadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.9.15 14:07

@Terdul aha :-), děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
17.9.15 14:08

Ale nepamatuji se, že by kakala tak často. Myslím tak 5 x denně max…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
17.9.15 14:21

Aha, malá kakala při každém přebalení tuším do druhého měsíce, pak už méně, ted kaka jednou denně, jsou nám 4m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.9.15 14:24

@Tinkka po nutrilonu malá kakala jednou za tři až čtyři dny a ještě dva dny před tím proplakala, to měla vyloženě zácpu, teď máme opačný problém :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.9.15 14:28

@Terdul Dr říkala, že mám dávat rýžovou kaši, ale tu mi nesní, takže dávám 250ml vody, jednu lžíci kaše a do toho přidávám normálně BEBU (do 90ml 3 odměrky) a nic se zatím nezměnilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová