hladovec..:)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9196
18.9.09 15:33

hladovec..:)

Ahojte holky, mam dotaz…muj prcek ma skoro tri mesice a ma 6 kilo, jenze mu davam 120ml nutrilonu a ja myslim ze mu to asi nestaci? hodinu pred pitim krici a hodinu po piti jak mu vezmu flasku tak zase krici hlady…v noci poradne nespi, budi se porad na jidlo a to mu davam ten nutrilon npro deletrvajici zasyceni…
prosim o radu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
18.9.09 15:46

Allisenko, koukám na etiketu normálního nutrilonu1 a 3-měsíčnímu dítěti můžeš dát 180 ml 5× denně. Já tedy na takové tabulky moc nejsem, nicméně Adam podle nich vzorově papal :-)

Myslím, že to extrasytící mléko moc nemá vliv, četla jsem tady na emiminu příspěvky maminek, u nichž tohle mléko vůbec nezabralo. My jsme ho nezkoušeli.

Já osobně bych vyzkoušela, po jaké dávce se malý nasytí. S další dávkou bych počkala min. 3 hodiny. A uvidíš, kolik toho vypije.

Nemůže brečet z jiného důvodu? Bříško, horko, zima…apod.

• Citovat
  • Upravit
9196
18.9.09 15:55

No s brichem uz problemy nema..zkousela jsem mu dat 130ml a potom z toho ublinkaval..ted jsem nekde cetla ze jedna mamca dava mesicnimu miminku 160ml, no to je docela ujete… :D nic jineho krome mllika mu asi davatjeste nemuzu a kdyz mu dam vic tak z toho blije..nevim co delat.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.9.09 19:59

Co takhle zkrátit interval mezi jídly, aby papal dřív, než bude křičet hlady = pak nebude nespokojenej, že dostal málo.. I když tak budeš dávat o dávku víc, než ja na obalu UM, tak tím, že dáváš menší ml, tak to za celý den bude v pohodě.. Maminy, co kojí, také kojí podle potřeby, ne tabulek…
Uvidíš, jestli to pomůže… Držím palce,
nepřihlášená Efina

• Citovat
  • Upravit
9196
19.9.09 13:44

ty nevis ze se umela vyziva nesmi davat driv jak za tri hodiny?? :o kdybych mohla tak mu to driv dam…no ted jsem v tabulce na obalu nasla ze od 5,5-7 kg by mel vypit od 860 do 1000 ml za 24hod…to se mi zda moc aby vypil 160-200 na jednou, tak jsem zkusila 140ml a dobry.prodlouzila jsem mu jidlo po 4 hodinnach, ale v noci to nepomaha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
19.9.09 16:41

Allisenko, po třech hodinách ano, ale pokud vypije plnou dávku. Občas jsem Adamovi dala jídlo třeba po 2,5 hodinách a nic se nestalo. Podle mě můžeš interval zkrátit, pokud nevypije tabulkovou dávku, ale míň.
Ještě mě napadlo, jestli mu zkrátka přestal vyhovovat ten Nutrilon? Co zkusit jinou značku mléka- Bebu, Hami, Sunar, cokoliv.
Jinak nic jiného krom mléka bych nedávala!! Ani žádné štávičky apod, které jsme dostávali my jako malí ve třech měsících. Dneska se doporučuje dávat dětem na UM první příkrmy od ukončeného 5. měsíce. Od 4. si myslím, že je to moc brzy. Ale to určitě víš.
Jinak interval po 4. hodinách se mi zdá přes den dost dlouhý.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
19.9.09 16:42

Ahoj,

však jsem nepsala, že máš dávát dříve jak po 3 hodinách.
Mně malá baští po 4 h = kdybych jí zkrátila interval na 3,5 h, tak dám denně dávku navíc bez problému a třeba by se tím problém mohl vyřešit..

Reagovala jsi tak, jako by jsi psala, že dáváš jídlo po 3h a já tě nabádala k nepravostem… :roll: No nic…

Přeji brzký ústup obtíží..

nepřihlášená Efina

• Citovat
  • Upravit
17180
25.9.09 09:03

Taky jsem ze začátku hrozně řešila tabulky a jestli malá pije podle nich ale už jsem se na to vyprdla aje to nejlepší. Ze začátku se přepíjela a blila jak amina ale jinak řvala hlady. Když zesílila tak už si sama koriguje množství někdy ublinkává ale máme asi slabý reflux nebo se i přepije. Ale rozhodně už neřeším ani množství ani interval. Množství dávám podle ní když už mi vypije celou flašku a intervaly se zkracují tzn. začne plakat hlady mnohem dřív tak dám větší dávku. Ale i tak málo kdy dodržíme 3 hodinnový interval. Nikdy s tím prolbémy neměla. Někdy jí prostě po 3 hodinách a někdy po 2,5 víc nedá nikdy. A poslouchat půl hodiny řev, že má hlad tak na to nemám nervy. Vždycky se jí snažím zabavit třeba cvičením, ale ne pokaždé to zabere. Takže klid a hlavně to moc neřeš :wink: Důležité je jak přibírá. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí