Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Toto téma slouží pro hlášení chyb na které na eMimino.cz narazíte (např. grafické chyby - něco se někde špatně zobrazuje, funkční chyby - nejde něco odeslat/zobrazit nebo se vyskytují divné chybové hlášky).
Chyby se budeme snažit průběžně opravovat a na hlášení reagovat.
Pokud máte nápady na nové funkce na eMimino.cz, chtěli byste něco přidat/upravit apod., ale nejedná se o chybu, pište prosím do vedlejšího tématu pro toto určeného: https://www.emimino.cz/…inocz-49326/.
Admin
ahojky, hlásím, že po opravách zasekávání už se emimi nezasekává
, teď se občas stává, když se 15 sekund nepodaří načíst stránku, diskuzi, cokoli, hodí to na bílou obrazovku hlášku - error, 15 sekund nečinnosti- něco v tom smyslu.když dám zpět nebo aktualizovat, bez problémů se načte
určitě je to lepší, než ty půlhodinové záseky, co byly ![]()
Tak já hlásím, že dneska mi reklamy google zakrývají do poloviny seznam s novýma diskuzema.
TO sajinda i lleennttiillkkaa:
Mohu poprosit o zaslání screenshotu - buď na info@emimino.cz nebo ideálně přidat jako příspěvek k tomuto tématu?
Návod jak udělat screenshot: http://www.iprotebe.cz/…ku-cln4.html.
Díky moc.
Admin
až se zase hláška objeví, pokusím se ji podle návodu přiložit k tématu ![]()
Dobrý večer,
jsem zvyklá, že se mi u nových příspěvků v diskusích - kde jsem přispívala a ještě nečetla - objevuje oko. Teď se mi zobrazovat přestalo, přesto jsem zjistila - že je v diskusi hodně dalších příspěvků… Čím to je??? Dá se s tím něco udělat??? Díky za radu
.
TO vasedcera, lleennttiillkkaa:
Mělo by to být opravené, můžete prosím zkontrolovat?
Díky,
Admin
Marpe píše:
Dobrý večer,
jsem zvyklá, že se mi u nových příspěvků v diskusích - kde jsem přispívala a ještě nečetla - objevuje oko. Teď se mi zobrazovat přestalo, přesto jsem zjistila - že je v diskusi hodně dalších příspěvků… Čím to je??? Dá se s tím něco udělat??? Díky za radu.
Označování nových diskusí by mělo fungovat - oka se mi standardně zobrazují. Jen upozorním, že data o přečtených diskusích se ukládají do cookies a pokud tedy např. jdete na jiný počítač/vymažete cookies/vyměníte prohlížeč tak se data smažou. Neprovedla jste některou z těchto akci?
Admin
sajinda píše:
až se zase hláška objeví, pokusím se ji podle návodu přiložit k tématu
Díky moc, hodně by nám to pomohlo - takto netuším o co přesně se jedná. Ideálně také zaznamenat čas a URL adresu abychom to mohli porovnat s logem.
Díky,
Admin
Díky za odpověď, to je pravda, mazala jsem v historii a taky obnovovala systém. Díky moc!!!
hezké ráno, chci jen napsat, že jsem nezapomněla vyfotit stránku s chybou, jak jsem slíbila, ale od té doby je zatím vše v pořádku a žádnou chybu mi emimino zatím nehlásí
pokud by se opakovalo, samozřejmě dám vědět a vyfotím ![]()