Hlášení chyb na eMimino.cz

21083
6.9.10 13:46

Hlášení chyb na eMimino.cz

Toto téma slouží pro hlášení chyb na které na eMimino.cz narazíte (např. grafické chyby - něco se někde špatně zobrazuje, funkční chyby - nejde něco odeslat/zobrazit nebo se vyskytují divné chybové hlášky).

Chyby se budeme snažit průběžně opravovat a na hlášení reagovat.

Pokud máte nápady na nové funkce na eMimino.cz, chtěli byste něco přidat/upravit apod., ale nejedná se o chybu, pište prosím do vedlejšího tématu pro toto určeného: https://www.emimino.cz/…inocz-49326/.

Admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102677
6.9.10 14:23

ahojky, hlásím, že po opravách zasekávání už se emimi nezasekává :dance: :palec: , teď se občas stává, když se 15 sekund nepodaří načíst stránku, diskuzi, cokoli, hodí to na bílou obrazovku hlášku - error, 15 sekund nečinnosti- něco v tom smyslu.když dám zpět nebo aktualizovat, bez problémů se načte :palec: určitě je to lepší, než ty půlhodinové záseky, co byly :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
6.9.10 14:50

Tak já hlásím, že dneska mi reklamy google zakrývají do poloviny seznam s novýma diskuzema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21083
6.9.10 16:12

TO sajinda i lleennttiillkkaa:

Mohu poprosit o zaslání screenshotu - buď na info@emimino.cz nebo ideálně přidat jako příspěvek k tomuto tématu?

Návod jak udělat screenshot: http://www.iprotebe.cz/…ku-cln4.html.

Díky moc.

Admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
6.9.10 16:25

až se zase hláška objeví, pokusím se ji podle návodu přiložit k tématu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9784
7.9.10 09:22

přidávám to, o čem psala lentilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
7.9.10 09:52

vasedcera přesně tohle je ono a dělá to i dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9784
7.9.10 10:56

No, mně to dělá taky, ale jen na hlavní stránce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
7.9.10 11:01

vasedcera no to mě taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
12.9.10 22:04

Dobrý večer,
jsem zvyklá, že se mi u nových příspěvků v diskusích - kde jsem přispívala a ještě nečetla - objevuje oko. Teď se mi zobrazovat přestalo, přesto jsem zjistila - že je v diskusi hodně dalších příspěvků… Čím to je??? Dá se s tím něco udělat??? Díky za radu :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21083
13.9.10 13:52

TO vasedcera, lleennttiillkkaa:

Mělo by to být opravené, můžete prosím zkontrolovat?

Díky,

Admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21083
13.9.10 13:53
Marpe píše:
Dobrý večer,
jsem zvyklá, že se mi u nových příspěvků v diskusích - kde jsem přispívala a ještě nečetla - objevuje oko. Teď se mi zobrazovat přestalo, přesto jsem zjistila - že je v diskusi hodně dalších příspěvků… Čím to je??? Dá se s tím něco udělat??? Díky za radu :wink: .

Označování nových diskusí by mělo fungovat - oka se mi standardně zobrazují. Jen upozorním, že data o přečtených diskusích se ukládají do cookies a pokud tedy např. jdete na jiný počítač/vymažete cookies/vyměníte prohlížeč tak se data smažou. Neprovedla jste některou z těchto akci?

Admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21083
13.9.10 13:54
sajinda píše:
až se zase hláška objeví, pokusím se ji podle návodu přiložit k tématu :wink:

Díky moc, hodně by nám to pomohlo - takto netuším o co přesně se jedná. Ideálně také zaznamenat čas a URL adresu abychom to mohli porovnat s logem.

Díky,

Admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
13.9.10 14:05

Díky za odpověď, to je pravda, mazala jsem v historii a taky obnovovala systém. Díky moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
14.9.10 08:54

hezké ráno, chci jen napsat, že jsem nezapomněla vyfotit stránku s chybou, jak jsem slíbila, ale od té doby je zatím vše v pořádku a žádnou chybu mi emimino zatím nehlásí :dance: :palec: pokud by se opakovalo, samozřejmě dám vědět a vyfotím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová