Zrušení profilu

RoHa
4.9.10 13:04

Zrušení profilu

Jde zrušit na emiminu profil? Deaktivovat nebo tak něco? Jak? Díky !!!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
4.9.10 13:07

No uplne ho zrusit nemuzes, ale muzes ho zamknout. Ostatni uzivatele uvidi jen kdy jsi byla naposled prihlasena, ale neuvidi vypis tvych diskuzi, vypis tvych prispevku… Klikni na muj nick a uvidis, jak to vypada, kdyz je zamknuty. Pritom si tam muzes pridat i fotky a pak ty, kterym duverujes , muzes pustit na profil jako sve pratele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
4.9.10 13:09

No pokud nechceš,aby se ti na tvůj profil někdo koukal,tak si v nastavení dáš zobrazit pouze přátelům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.9.10 13:17

zamknutí nic nevyřeší.když zadáš jakoukoliv přezdívku do vyhledavače zjistíš uplně vše takže zamykání profilu je uplně na nic.
Profil smaže jedině admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44341
4.9.10 13:41
Kamča.dalmatinka píše:
zamknutí nic nevyřeší.když zadáš jakoukoliv přezdívku do vyhledavače zjistíš uplně vše takže zamykání profilu je uplně na nic.
Profil smaže jedině admin

Přesně tak, toto mě dost štve :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
4.9.10 13:44
Kamča.dalmatinka píše:

No právě, na to jsem přišla hned první týden po přihášení a to mi počítač slouží jen jako lepší psací stroj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.10 20:21
Kamča.dalmatinka píše:

Ja si myslim, ze tak uplne na nic to zase neni - kdyz se zada prezdivka do vyhledavace, tak to sice „vysype“ vsechny mozne prispevky, kde se uvedena prezdivka vyskytne, ale je to takovej galymatyas, ze s tim by se nikdo asi necrcal, aby si neco zjistoval.
Kdezto kdyz se podivas nekomu na nezamceny profil, tak si lehko poskladas co ted resi, kdy co resil …atd, proste je to videt hned, je tam prehled temat, kde dotycnej diskutuje atd.
Takze si myslim, ze zamykani neni uplne k nicemu, je to lepsi nez nic.
On by si mel kazdy uzivatel internetu dopredu rozvazit, co na sebe kde bonzne, kam da svoje fotky apod., lidi jsou neopatrny, nejdriv se hrnou,pak by treba radi svoje pusobeni nekde ukoncily a bohuzel - je to tam k dispozice kazdymu na veky veku.

• Citovat
  • Upravit
DomikMisa
29.5.13 09:42
@Kaczenka píše:
No právě, na to jsem přišla hned první týden po přihášení a to mi počítač slouží jen jako lepší psací stroj :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No a to ja tady resim cely den. :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová