Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
asi staromódní matka. Moje je taky divná, ale švagrová je divnejsi ![]()
Jednou mi moje mamka řekla větu. Nalejme si čistého vína.. nejsi úplně normální.))
![]()
To ti rekla oboji ona? Tak ji rekni at si teda vybere, jestli teda jsi jako chlap nebo jako k…a, ze to je velky rozdil.
Za posledních 15 let jsem měla na sobě šaty jednou a to svatební…
Komu se to nelíbí… ![]()
Pokud ti mamina kecá jen do oblékání tak je to cajk… ![]()
Řekla mi, po oznámení, že chci s partnerem dítě, kterého nemá ráda, že jsem úplně blbá a že si nemám dělat s ním parchanta. Po oznámení těhotenství, mi řekla, že ji to nezajímá a že se toho nechce zúčastnovat. Malý se za chvíli narodí, nikdy se na mé těhotenství nezeptala, stykame se zcela minimálně ![]()
Máš divnou mámu, mě moje nikdy žádnou takovou urážku neřekla, je své dospělé dceři taky ne, spíš naopak umíme se navzájem pochválit, podpořit.
To by nebyl ani roman, ale cela novela ![]()
K tomu oblekani treba - pouzila jsem vonavku do tanecnich a ona na me hysericky rvala, jak me budou po ulici honit cigani a utikat za mnou a utoho mavala mou halenkou z okna.
Mela jsem priserne bolesti pri MS a vzala jsem si ibalgin. Ona hystericky zarvala no, vypluj tooo! A zduchla me do zad, az mi vypadl z pusy. Bohuzel pred pribuznymi, na ktere zacala hystericky jecet, ze si „porad“ beru silne leky - uplna lez. Pribuzni zacali rvat taky.
Uz v dospelosti- nastvani, ze cekame s manzelem druhe dite, protoze se nevejde na zadni sedadlo naseho auta a nebude ji mit kdo vozit po navstevach. Pak rev, kdyz slo prni dite doskolky, ze jsem si nemela delat druhe decko, kdyz hodlma zanedbavat prvni.
Svagr mi rekl, ze jsem špatná matka a to v době, kdy jsem ještě děti ani neměla. ![]()
@Wani píše:
Svagr mi rekl, ze jsem špatná matka a to v době, kdy jsem ještě děti ani neměla.
To mě teď brutálně rozesmálo
![]()
Moje matka toho na moji adresu nakecala. Hezkého ale nic, třeba že mám chcípnout a další lahůdky, neviděla jsem jí x let, vůbec mi ty její řeči nechybí a ona taky ne.
Tedy jako s rodiči nemám extra ideální vztahy. Ale některých tady je mi fakt líto. Mám dvě malé děti, holky. Neumím si představit je takto ponižovat, nemít ráda a kdoví co ještě. Je to opravdu smutné, co jste některé zažily nebo stále prožíváte
každá z našich dcer je úplně jiná a obě je miluji stejně. Jedna má ráda romantiku a je romantický typ, druhá je sportovní typ. Když jdeme kamkoliv, tak každá volí oděv dle svého založení a určitě to není vypovídající hodnota o tom, jaká která bude jednou maminka. Fakt smutné takové řeči.
Ja mam takovou babicku
V 15, kdyz jsem byla jeste panna, mi rekla: “Ty jsi nejvetsi ku.va v okoli, i sousede si septaji o tom, jak kazdemu das.” ![]()
Moje sestra, nadšeně jsem ji oznámila první těhotenství s ona jediný co řekla „No, moc se neraduj, můžeš potratit!“ a to má čtyři děti
![]()
@alena1995 jo, mě ségra řekla, že jsem blbá, že se to tak brzo neříká (asi 10tt). No posléze jsem zjistila, že ona je těhotná taky, asi konkurence ![]()
Potřebují se trochu odreagovat a zároveň zjistit zda jen moje matka je taková „divná“ a nebo je nás víc?
Z toho důvodu i anonym
Řekla mi že bych jsem si neměla pořizovat dětí, protože se oblékám jako chlap. Jsem z toho už nějakou dobu v šoku, jak oblékaní může souviset s tím jaká budu matka. Nenosím sukně a šaty. Jsem sportovní typ, mám ráda kalhoty a tříčtvťáky.
Zároveň mám ale velké prsa a ráda nosím trička s výstřihem. Což jsem se dozvěděla že chodím jak k**va a dávám najevo, že nehledám manžela pro rodinu, ale jen na sex…