Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, najdu mezi Vámi maminku-kamarádku, která má nebo čeká miminko a je z Opavy? Bydlím tu fakt krátce a nikoho krom své rodiny neznám. Tkz ráda bych se touto cestou seznámila. Děkuji. ![]()
Ahoj, ja jsem z Opavy. Obcas tu chodim, ale jen procitam diskuze, tak jsem se konecne zaregistrovala
klidne si muzeme psat. Kolik mas deti?
Ja se zaregistrovala čerstvě včera a dekuji za odpověď. co takhle vyměnit si @? ![]()
Ahoj, ja bydlím kousek od Opavy a přistehovala jsem se před 2 lety a taky tady moc lidi neznám. Mám dvouletého kluka.
@ZuzaMi jsem tu necelých 14 dní i s cestou, tkz rada uvitam společnost ![]()
Ja mam trileteho kluka, a druheho cekam. Guzmenia odkud ses pristehovala? Libi se ti tady?
@Sekamida jsem z Ostravy, ale jelikož muj přítel tu žije a pracuje, tak jsme se rozhodli, že se sestehujeme tady.me se tu líbí, žádný chaos, špatné ovzduší, je tu klid. a kdy mas termin porodu? ![]()
Termin mam 2. zari. Uz aby to bylo, je to ubijejici. A ty mas deti?
@Sekamida tak to nám vychází chvilicku po sobě, jo mam doma školáky holku a kluka ![]()
Chystas se rodit v Opave, nebo Ostrave? To se mozna sejdeme v porodnici
uz pomalu chystas veci pro mimco? A co jmeno mate?
Rizikove tehu nemame, tkz asi tady no, i kdyz názory na tuhle porodnici jsou všelijaké. zatím pomalu peru vecicky, ještě dokoupim kosmetiku, v srpnu připravíme postylku.jo jméno pro holčičku bude Eliška a co u Vás, jak probíhají přípravy?
Ja budu rodit tady, ja mam tu nejlepsi zkusenost, celkove s nasi nemocnici. ja jsem uz dva mesice na nemocenske, ale nic vazneho to neni. Vecicky mam uz vyprane a vyzehlene, kosmetika a plinky koupene, nemam uz do ceho pichnout ![]()
Příspěvek upraven 22.01.18 v 21:34