Hledá se ten Pravý¨

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.11.21 09:42

A co takhle místní zdenda hradišťský grant sice kousek dál od Brna ale měla by akvapark gratis :mrgreen: pardon ale musela jsem

• Citovat
  • Upravit
6930
22.11.21 10:22
@Russet píše:
@Mora Čamuška
Já měla taky pocit, že se mohu zamilovat pouze do typu kouzelníka Davida Copperfielda a nakonec mám modrookého blonďáka.

No tak toho Ti samozřejmě záááávidím :mrgreen: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2332
2.12.21 19:13

Co se seznámení obecně týče, problém je v tom, že všichni chtějí toho pravého a nikdo nechce levého. Praví jsou už vybraní, zůstali jen leví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.12.21 00:35

Rád se s ní setkám, bude-li chtít

Vlasy mám tmavší blond a oči šedé, ale zato mám co nabídnout. Láska spočívá v tom, že ji jemně dovedu zpátky k sobě samotné. Ne k tomu, kým bych ji chtěl mít, ale k tomu, kým opravdu je… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
22.12.21 01:03

Bože děkuji, že už jsem ve věku, kdy mi je fuk, jestli bude malá, velká, tenká, široká, vokatá, bloncka nebo bruneta, a jde mi jen o to, aby byla dospělá (myšleno mentálně)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Floralys
25.12.21 13:27
@Zatimtajnej píše:
Bože děkuji, že už jsem ve věku, kdy mi je fuk, jestli bude malá, velká, tenká, široká, vokatá, bloncka nebo bruneta, a jde mi jen o to, aby byla dospělá (myšleno mentálně)…

Samo. Hlavně když má vagínu, viď? :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
1096
26.12.21 17:55
@Floralys píše:
Samo. Hlavně když má vagínu, viď? :potlesk:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec: :palec: :palec: :palec:
Tak jsem to vůbec nemyslel, ale jako glosa boží :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
26.12.21 19:11
@Floralys píše:
Samo. Hlavně když vagínu, viď? :potlesk:

Ani náhodou, to splňuje prakticky každá, a jak to dopadá. Rozhodné je, aby ji taky používala správným způsobem. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16135
26.12.21 19:19

Sice jsem tmavooký, ale tento požadavek u dámy 30+ by byl hodně červený semafor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
27.12.21 12:14
@catch-22 píše:
Ani náhodou, to splňuje prakticky každá, a jak to dopadá. Rozhodné je, aby ji taky používala správným způsobem. :mrgreen: :mrgreen:

Amen bratře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.1.22 21:41
@D. C. píše:
Co se seznámení obecně týče, problém je v tom, že všichni chtějí toho pravého a nikdo nechce levého. Praví jsou už vybraní, zůstali jen leví.

Velice hezky napsané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová