Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
@Mora Čamuška
Já měla taky pocit, že se mohu zamilovat pouze do typu kouzelníka Davida Copperfielda a nakonec mám modrookého blonďáka.
No tak toho Ti samozřejmě záááávidím
![]()
Co se seznámení obecně týče, problém je v tom, že všichni chtějí toho pravého a nikdo nechce levého. Praví jsou už vybraní, zůstali jen leví.
Vlasy mám tmavší blond a oči šedé, ale zato mám co nabídnout. Láska spočívá v tom, že ji jemně dovedu zpátky k sobě samotné. Ne k tomu, kým bych ji chtěl mít, ale k tomu, kým opravdu je… ![]()
Bože děkuji, že už jsem ve věku, kdy mi je fuk, jestli bude malá, velká, tenká, široká, vokatá, bloncka nebo bruneta, a jde mi jen o to, aby byla dospělá (myšleno mentálně)…
@Zatimtajnej píše:
Bože děkuji, že už jsem ve věku, kdy mi je fuk, jestli bude malá, velká, tenká, široká, vokatá, bloncka nebo bruneta, a jde mi jen o to, aby byla dospělá (myšleno mentálně)…
Samo. Hlavně když má vagínu, viď? ![]()
@Floralys píše:
Samo. Hlavně když má vagínu, viď?
Ani náhodou, to splňuje prakticky každá, a jak to dopadá. Rozhodné je, aby ji taky používala správným způsobem.
![]()
Sice jsem tmavooký, ale tento požadavek u dámy 30+ by byl hodně červený semafor.
@catch-22 píše:
Ani náhodou, to splňuje prakticky každá, a jak to dopadá. Rozhodné je, aby ji taky používala správným způsobem.![]()
Amen bratře ![]()
@D. C. píše:
Co se seznámení obecně týče, problém je v tom, že všichni chtějí toho pravého a nikdo nechce levého. Praví jsou už vybraní, zůstali jen leví.
Velice hezky napsané.
A co takhle místní zdenda hradišťský grant sice kousek dál od Brna ale měla by akvapark gratis
pardon ale musela jsem