Hledá se ten Pravý¨

110
19.11.21 21:50

Hledá se ten Pravý

..pro úžasnou kamarádku.

Milé dámy, doufám, že nevyvolám hon na čarodějnici a touhu plivat jed :)

Mám skvělou 32letou bezdětnou kamarádku. Nedaří se jí již nějakou dobu najít partnera. Je bez nějakých zvláštností a patologií ( vzdělaná, komunikativní, společenská, milující, starostlivá, ženskost jí nechybí, děti by měla ráda ).

Můžete si říkat " to se neumí seznámit sama "? ( Miminálně dle jejích slov ) se snaží dostatečně ( vč. schůzek ze seznamky ) a mně vadí, že je taková skvělá ženská sama a vidím, že ji to trápí, ač má desítky zájmů.

Kam se má jít taková žena seznámit s šancí naleznout pořádného chlapa rodinného typu?

Lokace : Brno a touží po tmavookém pánovi ideálně ( není podmínkou )
Třeba budete vědět o někom solidním dohoditelném :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
19.11.21 22:18
@Mantisa píše: ..pro úžasnou kamarádku.

Mám skvělou 32letou bezdětnou kamarádku. Nedaří se jí již nějakou dobu najít partnera. Je bez nějakých zvláštností a patologií ( vzdělaná, komunikativní, společenská, milující, starostlivá, ženskost jí nechybí, děti by měla ráda ).

Můžete si říkat " to se neumí seznámit sama "? ( Miminálně dle jejích slov ) se snaží dostatečně ( vč. schůzek ze seznamky ) a mně vadí, že je taková skvělá ženská sama a vidím, že ji to trápí, ač má desítky zájmů.

Kam se má jít taková žena seznámit s šancí naleznout pořádného chlapa rodinného typu?

Třeba budete vědět o někom solidním dohoditelném :lol:

V práci se neseznámí? Tím nemyslím zrovna ředitelnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1704
19.11.21 23:10

A jakou má představu o partnerovi? Co je pro ni důležité?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
19.11.21 23:16
@Russet píše:
V práci se neseznámí? Tím nemyslím zrovna ředitelnu…

Pracuje z domu..

@řeřicha - včera odpověděla "rozumný, nesmím se za něj stydět, nesmí si nechat okolím *** na hlavu, s láskou k dětem a musí mě přitahovat ( = tmavý typ ). Žádné další požadavky nepadly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.11.21 23:19

@Mantisa
A kamarádi nemají snědé bratry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
20.11.21 09:30

Nemají
a " snědý " být nemusí. jen ne modrooký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
20.11.21 09:37
@Mantisa píše: ..pro úžasnou kamarádku.

Třeba budete vědět o někom solidním dohoditelném
:lol:

Já bych věděla, je pro ni problém přijet odpoledne s dodávkou a rovnou si ho odstěhovat :mrgreen:?

• Citovat
  • Upravit
Jolka86
20.11.21 09:40
@Mantisa píše:
Nemají
a " snědý " být nemusí. jen ne modrooký :)

Ona nemůže sehnat chlapa a ještě bude trvat na barvě očí? Na Cejlu se vyskytují hnědoocí.

• Citovat
  • Upravit
436
20.11.21 09:58
@ontarova.stara píše:
Já bych věděla, je pro ni problém přijet odpoledne s dodávkou a rovnou si ho odstěhovat :mrgreen:?
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
20.11.21 12:59
@Mantisa píše:
Nemají
a " snědý " být nemusí. jen ne modrooký :)

A co je jako tmavý typ? Synonymum pro snědý. Mantiso, že ty jsi ta kamarádka?! Jestli ti záleží na barvě očí, tak je dobře, že jsi bez chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.11.21 17:31

Tak chápu, že je kamarádka sama a asi to tak zůstane. Kritérium typu barva očí jsme s holkama řešily asi v patnácti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6930
21.11.21 22:07

Tak nejakej typ bych fakt neresila. Jak chlap zapusobi, tak je s ni amen. Ja zboznuju svetly ostre rezany nemcoursky etericky typy a moji chlapi, az na dva, pricmoudli vousati chachari a la Balkanci.. :lol: :mrgreen: Takze tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.11.21 09:37

@Mora Čamuška
Já měla taky pocit, že se mohu zamilovat pouze do typu kouzelníka Davida Copperfielda a nakonec mám modrookého blonďáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
22.11.21 09:39

Je jí 32 a partner musí být tmavooký :lol: já bych jednu patologii teda našla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.11.21 09:40
@JitulkaJ píše:
Je jí 32 a partner musí být tmavooký :lol: já bych jednu patologii teda našla :lol:

Už jenom to, že se ptá „její kámoška“ na Epipi je patologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová