Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
..pro úžasnou kamarádku.
Milé dámy, doufám, že nevyvolám hon na čarodějnici a touhu plivat jed ![]()
Mám skvělou 32letou bezdětnou kamarádku. Nedaří se jí již nějakou dobu najít partnera. Je bez nějakých zvláštností a patologií ( vzdělaná, komunikativní, společenská, milující, starostlivá, ženskost jí nechybí, děti by měla ráda ).
Můžete si říkat " to se neumí seznámit sama "? ( Miminálně dle jejích slov ) se snaží dostatečně ( vč. schůzek ze seznamky ) a mně vadí, že je taková skvělá ženská sama a vidím, že ji to trápí, ač má desítky zájmů.
Kam se má jít taková žena seznámit s šancí naleznout pořádného chlapa rodinného typu?
Lokace : Brno a touží po tmavookém pánovi ideálně ( není podmínkou )
Třeba budete vědět o někom solidním dohoditelném ![]()
@Mantisa píše: ..pro úžasnou kamarádku.Milé dámy, doufám, že nevyvolám hon na čarodějnici a touhu plivat jed
Mám skvělou 32letou bezdětnou kamarádku. Nedaří se jí již nějakou dobu najít partnera. Je bez nějakých zvláštností a patologií ( vzdělaná, komunikativní, společenská, milující, starostlivá, ženskost jí nechybí, děti by měla ráda ).
Můžete si říkat " to se neumí seznámit sama "? ( Miminálně dle jejích slov ) se snaží dostatečně ( vč. schůzek ze seznamky ) a mně vadí, že je taková skvělá ženská sama a vidím, že ji to trápí, ač má desítky zájmů.
Kam se má jít taková žena seznámit s šancí naleznout pořádného chlapa rodinného typu?
Třeba budete vědět o někom solidním dohoditelném
V práci se neseznámí? Tím nemyslím zrovna ředitelnu…
@Russet píše:
V práci se neseznámí? Tím nemyslím zrovna ředitelnu…
Pracuje z domu..
@řeřicha - včera odpověděla "rozumný, nesmím se za něj stydět, nesmí si nechat okolím *** na hlavu, s láskou k dětem a musí mě přitahovat ( = tmavý typ ). Žádné další požadavky nepadly ![]()
@Mantisa píše: ..pro úžasnou kamarádku.Milé dámy, doufám, že nevyvolám hon na čarodějnici a touhu plivat jed
Třeba budete vědět o někom solidním dohoditelném
Já bych věděla, je pro ni problém přijet odpoledne s dodávkou a rovnou si ho odstěhovat
?
@Mantisa píše:
Nemají
a " snědý " být nemusí. jen ne modrooký
Ona nemůže sehnat chlapa a ještě bude trvat na barvě očí? Na Cejlu se vyskytují hnědoocí.
@ontarova.stara píše:
Já bych věděla, je pro ni problém přijet odpoledne s dodávkou a rovnou si ho odstěhovat?
@Mantisa píše:
Nemají
a " snědý " být nemusí. jen ne modrooký
A co je jako tmavý typ? Synonymum pro snědý. Mantiso, že ty jsi ta kamarádka?! Jestli ti záleží na barvě očí, tak je dobře, že jsi bez chlapa.
Tak chápu, že je kamarádka sama a asi to tak zůstane. Kritérium typu barva očí jsme s holkama řešily asi v patnácti.
Tak nejakej typ bych fakt neresila. Jak chlap zapusobi, tak je s ni amen. Ja zboznuju svetly ostre rezany nemcoursky etericky typy a moji chlapi, az na dva, pricmoudli vousati chachari a la Balkanci..
Takze tak…
@Mora Čamuška
Já měla taky pocit, že se mohu zamilovat pouze do typu kouzelníka Davida Copperfielda a nakonec mám modrookého blonďáka.
Je jí 32 a partner musí být tmavooký
já bych jednu patologii teda našla ![]()
@JitulkaJ píše:
Je jí 32 a partner musí být tmavookýjá bych jednu patologii teda našla
Už jenom to, že se ptá „její kámoška“ na Epipi je patologie.