Hledač klíčů

6945
16.9.13 20:25

Hledač klíčů

Ahojky holky, na fb jsem narazila na tuhletu v podstate blbost, co myslíte holky a pánové :D, funguje to či ne? Nechci to kupovat v žádném případě, ale zajímavé to je.
Pokud by to skutečně fungovalo, koupili by jste si to?? Já asi ve skutečnosti nee
http://www.zbozomat.cz/…vam-ohlasi-2?…
Upozornuji, že nedelám žádnou reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3678
16.9.13 20:27

Pickaci privesek mela kdysi (20 let zpatky) teta a rvalo to pokazdy, kdyz nekdo zajecel, papousek zapiskal…takze ja bych si to nekoupila. Navic ja nemam moc rada privesky a podobny klamoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
16.9.13 20:31

Znám to, dostal to táta, protože věčně hledal klíče od mamky a pískalo to pořád na všechny možné podněty až to jednou letělo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
16.9.13 20:41

Jelikož stále hledám klíče od auta, tak jsem se po něčem takovém začala poohlížet. Tuto levnou variantu jsem po zkušenostech ostatních zavrhla, protože poslouchat ječící dítě a do toho pískající klíče :zed: Koupila jsem si tedy něco dražšího - přívěšek plus karta, která když se stiskne, tak teprve pak začne přívěšek pískat. Kupodivu od té doby klíče nehledám. Použila jsem 1×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
16.9.13 20:45

Přívěšky reagující na pískání nebo tleskání jsou na nic. Předloni jsem manželovi i tchánovi koupila na vánoce FOFA a velká spokojenost. Tchán díky tomu našel klíče i v lese. :palec: Manžel přestal kupodivu klíče ztrácet. ;) Jedním přívěškem můžeš najít x dalších, které máš nastavené. Jediná nevýhoda - mohl by být menší, nezjistitelný stav baterie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.9.13 20:46

Dostala jsem, pískalo to pořád, tak to letělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
16.9.13 20:47
@Aki píše:
Přívěšky reagující na pískání nebo tleskání jsou na nic. Předloni jsem manželovi i tchánovi koupila na vánoce FOFA a velká spokojenost. Tchán díky tomu našel klíče i v lese. :palec: Manžel přestal kupodivu klíče ztrácet. ;) Jedním přívěškem můžeš najít x dalších, které máš nastavené. Jediná nevýhoda - mohl by být menší, nezjistitelný stav baterie.

těm jsem psala a bez reakce, jejich smůla no… Už jsem se naučila dávat klíče na jedno místo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aki
1280
16.9.13 20:54

@kate02 my taky, ale máme záškodníky, kteří nám rádi schovají klíče do sedačky, ledničky nebo gumáků a pak už jejich funkci využijeme. Ale jak píšeš, když se neozvali, mají smůlu. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.9.13 21:04

Ježiš, něco podobnýho má teď od mýho teta, byli jsme na návštěvě v jiné místnosti a furt to pípalo jak divý, na zabití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
17.9.13 08:02
@mammy píše:
Znám to, dostal to táta, protože věčně hledal klíče od mamky a pískalo to pořád na všechny možné podněty až to jednou letělo :mrgreen:

právě, ja bych to nechtela za nic, i když mi by mi to ulehčilo hledaání :lol:, ten odkazu nevypadá špatně, ale působí moc velicce a tezce, to je jedno ale díky vsem za názory :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
17.9.13 10:41

To je největší krám na světě, píská to pořád, pořád, pořád!!! Dobrý tak akorát na rozdupání :cert: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová