Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pak ještě ten 5c, ale bojím se, že o tolik levnější nebude ![]()
Vím jen, že 5s má navíc dole na tlačítku čidlo na otisk prstu..
@hamanek1 Já mám 4s a zatím jsem spokojená neříkám, že bych na 5s neuvazovala, ale asi počkám až na iphone 6 jestli bude, Protože ty Ska jsou jenom drobné vylepšení což je na nic za tu cenu a moc se neliší ![]()
No a ještě nová barva u 5s jinak nevím a taky jak se bude lišit cena 5 a 5s zas takový rozdíly to nejsou ![]()
Tak 5 a 5S se liší především rychlejším procesorem, lepším foťakem a čtečkou otisku prstu. Tech vylepsenich je samozrejme vice, ale treba pro me jsou tyhle tri podstatne. 5C je vlastně 5 v barevném kabátu, jinak jsou shodne. Na německém applestoru jsou ceny obou modelu, české ceny budou prakticky stejne. Mám to štěstí, ze nemusím letos čekat na Ježíška, za týden máme a manželem výročí a jako dárek za věrné služby jsem dostala výlet do Drážďan spojeny s nákupem 5S. Jedeme 19.9 rano. Už se nemůžu dočkat a prostřední díte taky ne, páč zdědí moje 4S. ![]()
Pro hamanek1:ještě takový detail, nevím jestli víš, ze 5 už se nebude prodávat. Na applestoru už není, takže ji seženes jen u prekupniku, kteří mají něco v zásobě, ale zase si myslím, ze by mohli jít s cenou trosku dolu
@hamanek1 píše:
Holky co říkáte na ten nový kousek 5s,zbytečný nebo má fakt něco víc než iphone 5? chtěla jsem si pořídit k vánocum jako dárek iphone 5 ale teď když vidím ten nový tak nevi
ale to zase bude pěkná pálka, myslím si že se o moc neliší nebo snad jo?
Bezva!!! Už se na něj těším. Hned jak to půjde bude můj
Mám sice Jablíčka už 2, ale tento mi nesmí chybět
![]()
@Courtney píše:
Tak 5 a 5S se liší především rychlejším procesorem, lepším foťakem a čtečkou otisku prstu. Tech vylepsenich je samozrejme vice, ale treba pro me jsou tyhle tri podstatne. 5C je vlastně 5 v barevném kabátu, jinak jsou shodne. Na německém applestoru jsou ceny obou modelu, české ceny budou prakticky stejne. Mám to štěstí, ze nemusím letos čekat na Ježíška, za týden máme a manželem výročí a jako dárek za věrné služby jsem dostala výlet do Drážďan spojeny s nákupem 5S. Jedeme 19.9 rano. Už se nemůžu dočkat a prostřední díte taky ne, páč zdědí moje 4S.
já se vracím příští týden přes Německo domů, tak uvažuji že bych si ho taky někde cestou pořídila ![]()
@hamanek1 píše:
A nevite kolik bude stat?
V Německu bude iPhone 5s stát od 699 eur (asi 18 tisíc korun) za verzi s pamětí o velikosti 16 GB. Loňská pětka stála v Německu 679 eur, předchozí model 4S pak ještě méně, konkrétně 629 eur. Českou cenu nového iPhonu 5s tedy můžeme odhadnout na 17 495 korun, což by bylo o tisíc korun více oproti loňskému modelu.
V USA je opět nedotovaná cena mnohem zajímavější. Začíná na 649 dolarech, tedy v přepočtu na 12 700 korunách. Opět je však nutné počítat s prodejní daní. V Británii iPhone 5s startuje na částce 549 liber, což je v přepočtu asi 16 800 korun. Cena je tak opět o něco výhodnější než v Německu. České ceny Apple zveřejní zhruba týden před zahájením prodeje, který by měl odstartovat v pátek 27. září. Tedy týden po startu prodeje v Německu, Británii nebo v USA.
Zdroj: http://mobil.idnes.cz/…/iphone.aspx?…
Holky co říkáte na ten nový kousek 5s,
zbytečný nebo má fakt něco víc než iphone 5? chtěla jsem si pořídit k vánocum jako dárek iphone 5 ale teď když vidím ten nový tak nevi
ale to zase bude pěkná pálka, myslím si že se o moc neliší nebo snad jo?