Německá Sparkasse-internetbanking s.o.s

4239
14.9.13 20:37

Německá Sparkasse-internetbanking s.o.s

Vím, že asi bohužel nepochodím, ale zkusím to :mrgreen:
Manžel začal nedávno pracovat v německu a mezi prvními věcmi, než manžel nastoupil, tak jsme řešili, jestli nechat posílat výplatu na stávající účet u naší české banky-nebo zařídit účet u německé. Manžela přesvědčil švagr, který v německu pracuje ať si kouká zařídit účet v německu-že by se mu to nevyplatilo nechávat posílat z německa…
Máme to kousek za hranice, tak manžel se švagrem vyjel a účet zařídili-manžel zaplatil i používání internetbanking-ale bohužel to, že já absolutně netuším, jak se do něj dostat-to už neřešili. Mám tu haldu papírů v němčině-německy blafnout neumí ani slovo-tak jsem akorát naštvaná :zed: celkově jsem z toho rozladěná-ani nevím, jestli a jakej máme limit na výběr atd atd…prostě manžel se švagrem zařídili účet, ale info k němu žádný
:nevim: a já haldu německejch papírů louskat nebudu..Švagr umí německy obstojně, ale dohnat ho je taky problém :?

Chtěla jsem se proto optat, jestli nemá někdo z Vás účet u této banky a používáte online-banking…
Kdyby se náhodou někdo ozval-moc díky ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1046
14.9.13 20:44

@Ditta77 já ho mám :mavam: přepni si to do češtiny a musela si k tomu dostat ověřovací ID a PIN jako ke kartě a tím se přihlásíš a pak si můžeš PIN změnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
14.9.13 20:58

Mili díky :kytka: -přesněji řečeno máme „krušnohorskou“ erzgebirgssparkasse, mají jiné stránky, ale princip úplně stejný :think:
Do češtiny jsem si to samozřejmě přepnula-ale přesně jak píšeš-chce to po mně ID a PIN…
ALE!!!Právě já netuším, kde to ID a PIN mám vzít :zed:
PIN máme akorát ke kartě do bankomatu a o nějakém ID si můžu nechat zdát…
Když manžel vyzvedával tu kartu do bankomatu, tak k tomu dostal dvě obálky, které měly být odeslané poštou, ale přes hranice to neposlali…
V obálce je akorát PIN ke kartě :,( :zed:

Mám pocit, že se k ničemu kloudnýmu nedoberu-nechápu-manžel i švagr nechali zřídit účet a na nic se prostě neoptali-a já to teď mám řešit stylem „pokus omyl“ chjo :zed:

Děkuju moc, ale asi jsme ve slepý uličce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
14.9.13 21:03

@Ditta77 mám taky erzgebirgssparkasse :P dřív jsem se přihlašovala číslem konta + PIN od karty, ale pak to změnili a dostala jsem nový ID + PIN :nevim: co kdyby jsi to zkusila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
14.9.13 21:16

Mili jééééé tak to je sranda-odkud jsi? :idea: :lol:
Mili to jsem zkoušela a nic takového nejde-ono to tam červeně píše u toho PINu-že to chce 5 čísel, takže smůla :zed:
Prosímtě a tobě dopis přišel? Švagr nám právě říkal, že oni žádný dopisy, kde je PIN a podobně přes hranice kvůli bezpečnoésti neposílaj…
A máš tam prostě ID ju? Hmmmmm my fakt dostali dopis jenom s PINem ke kartě a ende šlus :,(
Jsi hodná-moc děkuju, ale jak říkám-jsme ve slepé uličce, já tam volat nemůžu-blafnout neumím ani slovo, tak budu muset urgovat švagra, ať tam kouká zavolat, když už to spískal :P
Kruci a já bych tak potřebovala vědět, jestli a kolik přišla výplata-teda ona ještě nepřišla, byli jsme v bankomatu Spořitelny a nic tam není, tak doufám, že v pondělí, ale prostě kouknou na net by bylo jednodušší :think:

Ale i tak ti děkuju…můžu se optat-manžel taky pracuje v německu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
14.9.13 21:38

@Ditta77 nemáš zač děkovat, moc jsem ti nepomohla :( já bydlím v Eibenstocku a manžel je Němec a to ID s tím Pinem jsme dostaly poštou :nevim: ať se manžel staví na pobočce, třeba to má tam :nevim: já nevím kdy jste si to založili, ale někdy to trvá dýl než to příjde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
15.9.13 20:59

Mili i tak děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie