Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
jsem z Příbrami bydlím tu už 3 roky
hledam kamaradku s kterou by sme si sedli ke kafíčku nebo zašli s dědičkama na prochazku a věčer třeba vyrazili i nekam do společnosti
mam 2,5letou holčičku a je nam smutno ![]()
Ahojky. Zrovna jsem takové téma chtěla založit.. Bydlíme kousek od Příbrami v malé vesničce. Jestli je ti pořád ještě smutno, nebo kdyby se našlo více maminek tak písněte
mám skoro 8měsíční holčičku a je nám také dlouhá chvíle
![]()
ahoj
jsem ráda že si napsala
ráda tě poznávm
jezdíte do příbrami často?
Ahoj holky. Bydlím kousek za PB. Mám dva malé rošťáky - 15m a 2,5roku ![]()
Ano ano jsme tady
jen už jsme emimino vyměnili za FB a za osobní setkání ![]()
Tak děvčata… Ten fB… Šup sem s ním!!! Ale já se tam moc nevyskytuju, páč tam vždy ztvrdnu skoro na celý den. To raději přijdu sem, mrknu na novinky, proběhnu diskuzi a pak zase peláším do domácnosti
U FB mi to prostě nějak nejde
![]()
@Mili199 píše:
Tak děvčata… Ten fB… Šup sem s ním!!! Ale já se tam moc nevyskytuju, páč tam vždy ztvrdnu skoro na celý den. To raději přijdu sem, mrknu na novinky, proběhnu diskuzi a pak zase peláším do domácnostiU FB mi to prostě nějak nejde
![]()
![]()
![]()
Ahojky ja jsem z dobrise ma 9 mesicni klucinu tak sem tu sama
Ahojky, já z Běštíma, tak to je kousek. směr hostomice
To máš alespoň dobrý, že jsi takhle ve městě. dá se někam zajít, ale tady je to hrozný
Kolik ti je? Máš FB?
Ahojky holky, tak jsme se na nějaký čas přistěhovali do Pb, najde se tady nějaká mladá maminka co by ráda někam zašla nejen s dětmi? ![]()
Ahoj holky, berete ještě do party? Mám 3,5 měsíčního chlapečka…a je nám tu někdy smutno…
FB mám také ![]()