Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mysicka82
tak koukam ze nejsem sama kdo ma tento tyden nabytej
tak teda pristi tyden kouknu do diare a dam vedet kdy budu mit cas ![]()
@Mysicka82 jojo urco dam vedet zitra
jojo vsechno v pohode je hodna nemuzu si stezovat akorad v noci moc nespi potvurka
a co vy jak valcite? ![]()
@mounky23 no o Kamaradech se tu moc mluvit zatim neda spis znamy ktery obcas maj cas na kafe ale jsem Rada i za to a hlavne jsou to vetsinou maminy s detma ![]()
@mounky23 u nas dobrý
v noci vstávám jednou max. dvakrát…malý už rostou zoubky, takže je občas protivna, ale nic hrozného ![]()
Holky ahoj, tak jsem ty dny cele přehazovala a přehazovala a vyšel mi 15.5nebo16.5 je to čtvrtek nebo pátek a ja bych mohla tak kolem desáté nebo pul jedenácté na hřišti a toho hřbitova? Pokud jo tak to by bylo super hlavně aby jsme se tam všechny vešli
snad bude i počasí! Ja mám 13mesicni holčičku tak se budem těšit na super bandu
@Nani1 bohužel takhle dopoledne nemůžu, malá chodí spát a pak jí… Mohly bychom kolem 12h. ![]()
Ahoj tak to počasí co to by ten pîsek stejně nevyšel. rikala jsem si jak jsme krásné prošli lednem a únorem a ono nás to počasí stejně dohoni.uz me to doma fakt leze na mozek máme odehrány snad všechny možné hry. nemate nějaký nápad kam s 13.mesicni holčičkou třeba cvičit nebo tak? ![]()
Počasí je hrozný
já teda chodím s malou ven za každého počasí, dneska aspoň na 2 hodinky… Zabalím jí do kočárku a jede se
celý den doma, by mi asi hráblo ![]()
Co jsem slyšela, tak si dost chválí cvičení v Sokolíku, já se tam chystám až bude malá starší… Tady máš odkaz, tak na to mrkni ![]()
Ahoj. Děkuji za nápad. Taky jsem chodivala za každého počasí když spala v kočárku rad uz ke to těžší ten vítr je hrát nej je nepříjemného dospělému natož dítěti. Ale prej příští týden uz dobry tak snad!!
@Nani1 jj příští týden má být hezky, konečně
pak dej vědět jak se vám tam líbilo…my chodíme plavat do Amálky, tak můžete zkusit ještě to ![]()
@Mysicka82 píše:
@Nani1 jj příští týden má být hezky, konečněpak dej vědět jak se vám tam líbilo…my chodíme plavat do Amálky, tak můžete zkusit ještě to
prosim te kde to je? a maj tam teplou vodu? muj kluk je kachna ale kdyz jsme byli ve velikym bazenu tak tam byla hrozna zima a chudak byl uplne ledovej ale pryc nechtel
@Marlej je to na poliklinice Ravak (modrá budova). My zatím plaveme ve vaně, ta je do 6ti měsíců, tam ti nastaví teplotu vody jakou budeš chtít a od 6ti měsíců plavou v bazénku, tam je teplota myslím 32 stupňů,
Posílam odkaz ![]()
http://www.amalka.info/pribram