Hledám kamarádku Příbram a okolí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
5.5.14 20:49

@mounky23 Ve středu jdeme plavat :) tak asi teda příští týden? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
5.5.14 20:59

@Mysicka82 :lol: tak koukam ze nejsem sama kdo ma tento tyden nabytej :lol: tak teda pristi tyden kouknu do diare a dam vedet kdy budu mit cas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
5.5.14 21:10

@mounky23 ok dej vědět :) co malá, všechno v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
5.5.14 21:28

@Mysicka82 jojo urco dam vedet zitra :palec: jojo vsechno v pohode je hodna nemuzu si stezovat akorad v noci moc nespi potvurka :D a co vy jak valcite? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
5.5.14 21:34

@mounky23 no o Kamaradech se tu moc mluvit zatim neda spis znamy ktery obcas maj cas na kafe ale jsem Rada i za to a hlavne jsou to vetsinou maminy s detma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
6.5.14 07:57

@mounky23 u nas dobrý :) v noci vstávám jednou max. dvakrát…malý už rostou zoubky, takže je občas protivna, ale nic hrozného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
6.5.14 21:12

Holky ahoj, tak jsem ty dny cele přehazovala a přehazovala a vyšel mi 15.5nebo16.5 je to čtvrtek nebo pátek a ja bych mohla tak kolem desáté nebo pul jedenácté na hřišti a toho hřbitova? Pokud jo tak to by bylo super hlavně aby jsme se tam všechny vešli :))))) snad bude i počasí! Ja mám 13mesicni holčičku tak se budem těšit na super bandu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
7.5.14 19:30

@Nani1 bohužel takhle dopoledne nemůžu, malá chodí spát a pak jí… Mohly bychom kolem 12h. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.5.14 12:29

Ahoj tak to počasí co to by ten pîsek stejně nevyšel. rikala jsem si jak jsme krásné prošli lednem a únorem a ono nás to počasí stejně dohoni.uz me to doma fakt leze na mozek máme odehrány snad všechny možné hry. nemate nějaký nápad kam s 13.mesicni holčičkou třeba cvičit nebo tak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
16.5.14 14:02

Počasí je hrozný :cert: já teda chodím s malou ven za každého počasí, dneska aspoň na 2 hodinky… Zabalím jí do kočárku a jede se :) celý den doma, by mi asi hráblo :lol:
Co jsem slyšela, tak si dost chválí cvičení v Sokolíku, já se tam chystám až bude malá starší… Tady máš odkaz, tak na to mrkni :pankac:

http://sokolikpribram.cz/…e-o-cviceni/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.5.14 21:49

Ahoj. Děkuji za nápad. Taky jsem chodivala za každého počasí když spala v kočárku rad uz ke to těžší ten vítr je hrát nej je nepříjemného dospělému natož dítěti. Ale prej příští týden uz dobry tak snad!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.5.14 21:56

Super teď jsem ma to koukala tak vyrazíte Sportu zdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
16.5.14 22:18

@Nani1 jj příští týden má být hezky, konečně :) pak dej vědět jak se vám tam líbilo…my chodíme plavat do Amálky, tak můžete zkusit ještě to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1946
16.5.14 22:20
@Mysicka82 píše:
@Nani1 jj příští týden má být hezky, konečně :) pak dej vědět jak se vám tam líbilo…my chodíme plavat do Amálky, tak můžete zkusit ještě to :)

prosim te kde to je? a maj tam teplou vodu? muj kluk je kachna ale kdyz jsme byli ve velikym bazenu tak tam byla hrozna zima a chudak byl uplne ledovej ale pryc nechtel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
16.5.14 22:26

@Marlej je to na poliklinice Ravak (modrá budova). My zatím plaveme ve vaně, ta je do 6ti měsíců, tam ti nastaví teplotu vody jakou budeš chtít a od 6ti měsíců plavou v bazénku, tam je teplota myslím 32 stupňů,
Posílam odkaz :)
 http://www.amalka.info/pribram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová