Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminy
, mám 3,5 letou dcerku a hledáme kamarádku s prckem nebo několika na psaní, kávu, společné hry s dětmi atd. v Berouně. Přistěhovali jsme se do Berouna a kamarádku bych velice ocenila. Pokud se nějaká maminka najde určitě písněte, budem rády obě.
Ahoj, mám půlročního Adámka a občas máme dlouhou chvíli, jsem původně z Prahy, jinak bydlíme v Berouně na sídlišti, tak když se budeš nudit, tak písni. Ahoj Jitka
Ahojky maminy, v Berouně to trochu znbám, ale jinak tady nijak nikoho nemám, jsem v 8mém měsíci těho a taky bych ráda potkala někoho pro dlouhou chvíli, na pokec, kafe, procházku, hřiště.. budu ráda když bych se mohal nějak zapojit. Hezký den Markéta
No, ono je to těžké…Jsem asi ve 3 diskuzích na téma Beroun, všude se maminky chtějí skamarádit a scházet a pak skutek utek
A i do diskuze nakonec nikdo nic nepíše…
Tak tedy k tobě Markét. Čekáš 1.mimčo? Co to bude, víte? Kde budeš rodit?
Já mám celkem 3 děti,2 jsou už dospělé a nejmenší je 15 měsíců.
Aha
no taky sjem někam psala k berounu ale taky v podstatě žádná odezva což mi dost mrzí, bylo by fajn se domluvit a někam prostě vypadnout i kdyby jen na blbý pískoviště jen aby člověk nedřepěl jen doma a mohl si trochu pokec..jinak ano, čekáme první mimčo a teda asi i poslední. Čekáme asi kluka jsem v 8mym měsíci a už se nemůžu dočkat až toho drobečka uvidim a budu mít tohle za sebou. Jinak to asi, před 14dny to byla ještě holka, takže to už nijak nehrotim a neřešim.. 3 děti? páááni to ti moc přeju, jak to zvládáš??
Proč poslední? Už další nechcete? A jak se bude jmenovat?
Já to zvládám v pohodě. Dospělé děti s námi už nebydlí, tak je to jako bych měla jen jedináčka.
Myslim si, že v dnešní době celkově je luxus mít mimčo, další věcí je, že jsem ze 4 dětí a moje mamka to jaksi nezvládla a já bych nerada byla stejná, tak proto jen jedno a snažila bych se mu připravit lepší budoucnost, děcka už máš velké tak chápu že si mimčo užíváš.. celej život jsem rozhodnutá mít jen jedno, druhý-to bych po tom musela jooo toužit..Jinak pokud teda klučina je to Vašík, pokud holka tak Verča, dle čeho jste vybírali jména? Já měla úžasnej vztah s babičkou a ta měla iniciály V. Š proto jsem chtěla aby dítě bylo od V a navíc se mi podařilo mít i příjmení od Š
né že by to bylo účelný, ale když už se to povedlo.. a Vašík by byl po manželovo dědovi, takže se to vážně krásně sešlo.
No vidíš, a já bych zase jedináčka nechtěla. Bylo by mi líto to dítě ochudit o sourozence, proto se snažíme ještě o další mimčo.
Jak jsme vybírali jména? Vlastně všechna jména zatím vybral vždy tatínek, ale já s nimi samozřejmě souhlasila a líbila se mi. Teď naposledy jsme měli na kluka vybráno Vojtěch a na holku jsme se rozhodovali mezi Viktorií, Lucií a Veronikou. Viktorka se manželovi líbila nejvíc, navíc má svátek na jeho narozeniny, tak prý budou slavit spolu ![]()
Vikrotii jsem chtěla taky!!! ale nlíbila se manžovi
a taky Valérie, ale.. tak zase když máš děti tolik od sebe tak je to jiný navíc když to cejtíš a zvládáš tak maximálně smekám
každej tohle má jinak.
Valérie se mi taky líbí, ale manželovi ne
jemu se vůbec těch jmen líbí nějak hrozně málo…
Měli jsme úplně stejný problém
o tom holčičim jsme dlouho „debatovali“
![]()