Hledám kamarádku

NicaJ.
14.10.22 18:34

Hledám kamarátku

Ahoj, nájde sa medzi vámi kamarátka pre mňa? Plzeň a okolie? Klidně aj len na písanie. 🙂

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
457
15.10.22 00:18

Ahojky. ;) Bydlím sice poblíž Olomouce, ale ráda si jen tak popíši s milým člověkem. Klidně napiš kdybys chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.12.22 16:53

Obnovuji téma

Ahoj, hledam osamělou ženu ať už na psaní nebo i časem na schůzky. Jestli se tady najde taková která je buď sama bez vztahu a nebo má partnera ale vztah už ji nenaplňuje a cítí se být v tom vztahu spíš osamělá jako já. Zkoušela jsem hledat i kamaráda muže ale zjistila jsem že s nima to nejde. Chtějí jen sex a vše se s nima točí skrátka jen kolem sexu a tohle mě psychicky nenaplňuje. Pokuď si na tom podobně jako já, ráda tě poznam.Je mi 38, jížní čechy.

• Citovat
  • Upravit
Valkyra18
30.10.24 21:09

Hledám kamarádku Bi na vztah

Ahojky hledám kamarádku nejlépe nezadanou, bez partnera.Mam dvě malé děti, jsem momentálně na mateřské dovolené, ráda bych poznala dívku které stejně jako mě chybí ta nezná láska, objetí, romantika apod co od muže nedostane, trávili bysme společné chvíle s dětmi procházky, výlety apod a večery společně spolu. Rada bych poznala někoho s kým bych se vídala častěji alespoň jednou týdně ale spokojim se i s menší frekvenci, když budeš fajn.Je mi 40 jsem vdaná a hledám někoho u Prahy a okoli, jsem pojízdná takze můžu dojet kamkoliv do rozumné vzdálenosti. Jinak měřím 178 cm a vážím 64kg, jsem veselá, ukecaná, aktivní a už se moc těším až mi holky budete psát :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová