Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj tak jsem se rozhodla že si skusím najít kamarádku na emiminu......kdo by tady byl bezdětný a chtěl by si pokecat a jít na kafčo…já jsem z prahy kdyby tady někdo byl tak napište budu moc ráda
![]()
Natalko, Ty jsi pripad … tak na druhe diskuzi nic nepises a hned oteviras dalsi ![]()
no ale tak on si tam nikdo nepovídá a nikdo nový se tam neobjevuje tak co
![]()
jaktoze … vzdyt uz tam mas plno prispevku a Ty tam prave nepises ![]()
aha tak promin ale ted na to koukám díky za upozornění
(myslím to dobře)
jasne, chapu … treba se Ti nejak pomaleji obnovuji prispevky nebo tak ![]()
Nathalie, kolik Ti je a odkud z Phy jsi? Kam chodis do CARu? Ja jsem objednana ted na brezen do Iscare ![]()
já chodím také do ISCARE JO A JE MI 30 LET TO JSEM ALE STAROUŠ VID
![]()
hmmm, tak mi bude 34, takze Ty rozhodne starous nejsi
… ke komu chodis do Iscare? Ja se tam tesim, slysela jsem, ze tam jsou hrozne mili a prijemni
… ja predtim dojizdela do Brna a tam jsem byla velmi spokojena, jen je to, preci jen, trosku z ruky ![]()
ježiš jak se vona jmenuje
promin asi si o mě budeš myslet že jsem uplně blbá ale já na to zapoměla já sem ale blbec
![]()
Jeste tam k nikomu nechodim, ale mam domluvenou prvni schuzku s Dr. Jarimbovskou nebo tak nejak se jmenuje ![]()
no k tý asi nebo má podobný příjmení
ale myslím že ktýhle a doporučuju je moc příjemná
![]()
no ja se taky tesim jak male decko
… prece jen, byli jsme na prvnim IVF loni v unoru, tak uz je to doba a do leta jeste daleko - joj, ja uz bych byla tehule ![]()
Obnovuji diskuzi. Jsem bezdětná, v Praze bez nikoho koho bych znala. Jen se svým chlapem a psím miláčkem. Nějaká kámojda? Na veku nezáleží ![]()