Hledám kámošku - bezdětná z Prahy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.3.12 15:41

hledám kámošku

ahoj tak jsem se rozhodla že si skusím najít kamarádku na emiminu......kdo by tady byl bezdětný a chtěl by si pokecat a jít na kafčo…já jsem z prahy kdyby tady někdo byl tak napište budu moc ráda :pankac: :pankac: :kytka: :kytka: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5505
12.3.12 15:42

Natalko, Ty jsi pripad … tak na druhe diskuzi nic nepises a hned oteviras dalsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 15:45

no ale tak on si tam nikdo nepovídá a nikdo nový se tam neobjevuje tak co :D :D :D :D :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 15:45

jaktoze … vzdyt uz tam mas plno prispevku a Ty tam prave nepises :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 15:48

aha tak promin ale ted na to koukám díky za upozornění :D :D :palec: (myslím to dobře)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 15:49

jasne, chapu … treba se Ti nejak pomaleji obnovuji prispevky nebo tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 15:51

Nathalie, kolik Ti je a odkud z Phy jsi? Kam chodis do CARu? Ja jsem objednana ted na brezen do Iscare :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 15:53

já chodím také do ISCARE JO A JE MI 30 LET TO JSEM ALE STAROUŠ VID :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 15:55

hmmm, tak mi bude 34, takze Ty rozhodne starous nejsi :) … ke komu chodis do Iscare? Ja se tam tesim, slysela jsem, ze tam jsou hrozne mili a prijemni :) … ja predtim dojizdela do Brna a tam jsem byla velmi spokojena, jen je to, preci jen, trosku z ruky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 16:02

ježiš jak se vona jmenuje :think: :think: :think: :think: promin asi si o mě budeš myslet že jsem uplně blbá ale já na to zapoměla já sem ale blbec :,( :,( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 16:03

k jaký chodíš ty? třeba si vzpomenu jestli to bude ona :( :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 16:05

Jeste tam k nikomu nechodim, ale mam domluvenou prvni schuzku s Dr. Jarimbovskou nebo tak nejak se jmenuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.12 16:09

no k tý asi nebo má podobný příjmení :think: :think: ale myslím že ktýhle a doporučuju je moc příjemná :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
12.3.12 16:11

no ja se taky tesim jak male decko :) … prece jen, byli jsme na prvnim IVF loni v unoru, tak uz je to doba a do leta jeste daleko - joj, ja uz bych byla tehule :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16923
9.6.14 14:54

Obnovuji diskuzi. Jsem bezdětná, v Praze bez nikoho koho bych znala. Jen se svým chlapem a psím miláčkem. Nějaká kámojda? Na veku nezáleží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová