Hledám maminky na procházky - Praha 1

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
14.1.11 00:04

Hledám maminky

Hledám maminky z Prahy jedna na společné procházky.Mám tříletou dcerku a tříměsíčního chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
385
16.1.11 20:34

Ahojky, odkud přesně jsi? já mám čtyřměsíčního chlapečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.1.11 22:10

Ahojky bydlím kousek od Staromáku v dušní ulici a ty?:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
22.2.11 21:40

Ahojky, bydlím v Dlouhé ulici a mám holčičku rok a půl. Ráda se přidám ke společným procházkám:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.2.11 08:16

Ahojky to by bylo moc fajn :-)My bydlíme hned v dušní:-)Kam chodíte na procházky?My když je hezky tak chodíme občas tady do parku v masný a když je ošklivo jako tedka tak jen tak tady couráme,aby dětičky pobili chvíli na čerstvým vzduchu:-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.2.11 09:03

No my taky do parku v Masný, ten máme nejblíže:), ale když je líp tak nejradši do Lannové a teď v těch mrazech se taky couráme jentak kolem baráku:) A dneska rano jsme asi hodinku stravily v Palladiu, jeste tam nebyla ani noha, tak se Domca prohrabovala v kaminkach, co jsou jako dekorace u restauraci, zkousela zidle a tak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.2.11 10:07

Moc hezké jméno má malá :-) Do palladia též chodíme,malá by byla nejraději pořád venku,hlavně v parku jí to nejvíc baví když muže řádit :-) Mužu se zeptat kam chodíte k pediatrovi?:-)My chodíme do dlouhé k panu Karasovi:-)Můžeme se domluvit a jít se někam projít s dětičkama:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.2.11 10:13

Domi to samý, hlavně n apískovišti, tam by nejradši strávila celý den:) My chodíme k paní doktorce Haně Novákové v Revoluční, jsme celkem spokojená. Určitě se můžem domluvit, můžete hned dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.2.11 10:33

Jj to znám,na pískoviště je malá taky jak divá:-)My jsme také s doktorem moc spokojení:-)Dnes bohužel nemůžeme,malej je po očkování a má trošku teplotu.Ale zítra bychom mohli,jsetli se Vám to hodí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.2.11 10:35

Ozveme se:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zdenka_v
1.5.11 13:02

ahoj, bydlíme kousek od Dušní na Praze 1.
Mám holčičku rok a třičtvrtě.
Kamarádky s dětma už šly do práce… :(
Tak hledám maminy s podobně starými dětmi k procházkám a hlavně na hřiště.

Zdenka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová