Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hledám maminky z Prahy jedna na společné procházky.Mám tříletou dcerku a tříměsíčního chlapečka.
Ahojky, bydlím v Dlouhé ulici a mám holčičku rok a půl. Ráda se přidám ke společným procházkám:)
Ahojky to by bylo moc fajn
My bydlíme hned v dušní:-)Kam chodíte na procházky?My když je hezky tak chodíme občas tady do parku v masný a když je ošklivo jako tedka tak jen tak tady couráme,aby dětičky pobili chvíli na čerstvým vzduchu:-) ![]()
No my taky do parku v Masný, ten máme nejblíže:), ale když je líp tak nejradši do Lannové a teď v těch mrazech se taky couráme jentak kolem baráku:) A dneska rano jsme asi hodinku stravily v Palladiu, jeste tam nebyla ani noha, tak se Domca prohrabovala v kaminkach, co jsou jako dekorace u restauraci, zkousela zidle a tak:)
Moc hezké jméno má malá
Do palladia též chodíme,malá by byla nejraději pořád venku,hlavně v parku jí to nejvíc baví když muže řádit
Mužu se zeptat kam chodíte k pediatrovi?:-)My chodíme do dlouhé k panu Karasovi:-)Můžeme se domluvit a jít se někam projít s dětičkama:-)
Domi to samý, hlavně n apískovišti, tam by nejradši strávila celý den:) My chodíme k paní doktorce Haně Novákové v Revoluční, jsme celkem spokojená. Určitě se můžem domluvit, můžete hned dneska?
Jj to znám,na pískoviště je malá taky jak divá:-)My jsme také s doktorem moc spokojení:-)Dnes bohužel nemůžeme,malej je po očkování a má trošku teplotu.Ale zítra bychom mohli,jsetli se Vám to hodí:-)
ahoj, bydlíme kousek od Dušní na Praze 1.
Mám holčičku rok a třičtvrtě.
Kamarádky s dětma už šly do práce… ![]()
Tak hledám maminy s podobně starými dětmi k procházkám a hlavně na hřiště.
Zdenka