Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
je tu náká mamača z Přeštic??? asi ne co? tak aspon z okolí??? ![]()
Ahojky,já jsem z Lužan.
a mám rok a půl starou holčičku
Já jsem přímo z Přeštic a mám devíti měsíční holčičku ![]()
Že by se tady taky někdo našel???nám už jsou 2roky pryč
Našel, našel
Tak to už jste velký a teď nevim holky nebo kluci
Z fotky bych tipla holky, ale úplně jistá si nejsem. A ty jsi se sem přistěhovala nebo pocházíš odsud? Já bydlela v Plzni, ale už jsem tady 8 let.
Martinovotka
já si tě spletla s jájinkou veverkou. Omlouvám se. U tebe nemám z čeho tipovat, jestli holčička nebo kluk.
AHojky,já mám holčičku jsou jí 2roky pryč
do Přeštic jsme se přistěhovala bydlěla jsem u Nepomuka
Kousek od Nepomuka máme chalupu
A když byla malá malá nechodila jsi s ní tady v Přešticích do mateřského centra? Já se tam teď chystám, tak abych věděla co a jak ![]()
Já kousek od Nepomuka bydlela.tam to znám moc moc dobře.Nechodila,ale chodím v Lužanech.A je to docela fain
chodí tam většinou maminy s dětmi do 3let.ty co jsou na mateřské.Protože u nás je to každou středu dopoledne.
No tady je to taky ve středu. Já mam spíš strach, aby tam malá nebyla nejmladší a aby jí to tam bavilo.
No já nevím jak je to v Přešticích,teď.Ale hodně dětí tam bylo ve věku 2roky a vejš.Ale pokud se dostaneš do Lužan.Tak tady jsou i menší děti
jeee lidi, vy se ozýváte a já o tom ani nevim..já jsem taky přímo z přeštic a mam už rok a půl starýho chlapáka ![]()
tady je náký mateřský centrum? teeeda stydim se jako, bydlim tu celej život a nevim to ![]()