Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
martinavotka píše:
já chci taky chodit do přeštic,ale ještě jsem se tam nedokopala
I jsem tej holčině,co to předcvičuje psala,Ale nějak jsem se tam nedokopala
no to jsme dvě teda ![]()
to ne nu
tak copak tvoje malá? já na malýho už hrozím s vařečkou…nu má z toho prdelky jako ze všeho, tak ji asi odložim zase ![]()
Já taky,a už má docela respekt,Jak ji vidí.Tak hned mastí pryč.protože ví.Že je zle ![]()
martinavotka píše:
Já taky,a už má docela respekt,Jak ji vidí.Tak hned mastí pryč.protože ví.Že je zle
hmmm tak , tak daleko jsme ještě nepokročili, dneska prvně poznal co je to štípnutí vařečkou na holou prdku… proč? protože se vslíknul v postýlce a z prdelízny mu viselo ho**no
to jsme ještě nák dala..oblíkla jsem a udelala jsem tytyty..nu co myslíš vyslík se znova…tak dostal a jak pak pěkně usnul ![]()
no to mi jsme taky poznaly nedávno.Protože malá si otevírá lednici.a šumuje jak se dá.A neposlechcne a neposlechne.mi se svlékáme jen když chce na nočník
martinavotka píše:
no to mi jsme taky poznaly nedávno.Protože malá si otevírá lednici.a šumuje jak se dá.A neposlechcne a neposlechne.mi se svlékáme jen když chce na nočník
nuuu tak to mi nečník, ne ane,,,vzteká se neskutečně, jako párkrát se zadařilo,ale moc ne..na lednici si ještě netroufnul ![]()
to mi nočník,jak kdy.Spíše chodíme na záchod.To se nám líbí víc.Tak časem se mu to tay bude líbit.Mi se tay vstekáme.To asi každé dítě ![]()
martinavotka píše:
to mi nočník,jak kdy.Spíše chodíme na záchod.To se nám líbí víc.Tak časem se mu to tay bude líbit.Mi se tay vstekáme.To asi každé dítě
to jo,ale já nemam železný nervy
na záchode se mu taky líbí víc,ale musí mí v ruce aspon celou roly papíru ![]()
no budeš muset,ne ne papír jí nedávám.Dřív jí to lákala,ale teď už neee
martinavotka píše:
no budeš muset,ne ne papír jí nedávám.Dřív jí to lákala,ale teď už neee
ty jo nedat mu papír, bys viděla co by dělal..ale jo to se zmákne..jsou to zlatíčka..zrovna ted když spinká, je taaaakovej sladkej ![]()
musel by si zvyknout,že není.Já vím jak to vypadalo u nás ![]()
jo jo,když spinkají tak jsou to malý sladký andílci
Ahojky holky!Tak si pročítam vaše příspěvky a těším se co mě čeká:-) Jinak s tím cvičením se přidávám. Taky bych to potřebovala jako sůl, ale samotná se nemůžu nikam dokopat. Akorát spíš než zumbu bych radši nějaký aerobuk nebo posilovnu. Malá je zatim zlatíčko, baští jako blázen a spinká celou noc. Je jí 9 měsíců a má 10 kg a 86 cm:-) Taky tady nikoho neznám, takže kočárkujem samy:-( Dnes jsem byla v tom centru a bylo to tam fajn, akorát věk dětí opravdu začíná na 2 letech. Bylo to spíš pro mě, že jsem si trochu pokecala:-)
Do těch Lužan se bohužel nedostanu, máme jen jedno auto a tím manžel jezdí do práce. A busem se mi malou tahat nechce. To centrum je tady pod vlakovým nádražím, spadá pod evangelickou církev, tak jsem z toho měla trochu strach, ale je to pro širokou veřejnost a bylo to v pohodě.
Ahojky,
tak já můžu jak aerobik tak i posilovnu,Takže pak můžeme vyrazit a bude srada.
Taky to potřebuji a docela akutně ![]()