Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
martinavotka píše:
aha,tak to juu potom
právě on neni maman, o to by nešlo..muže bejt skymkoliv,problém je jinde..on potřebuje tvrdší ruku na to večerní spaní,aby usnul…když tam nejsem je schopnej čumákovat do 10 a pak je ráno na zabití…
já jsem to dělala tak,že jsem jí dala do postýlky a nechala jsem jí.Protože by mi nikdy neusla.Chvilku dělala bordel a pak usla.Protože dřív,taky chtěla.Aby tam sní někdo byl.Nakonec jsem jí tam nechávala samotnou.A jak se to naučila.Jinak to nejde
martinavotka píše:
já jsem to dělala tak,že jsem jí dala do postýlky a nechala jsem jí.Protože by mi nikdy neusla.Chvilku dělala bordel a pak usla.Protože dřív,taky chtěla.Aby tam sní někdo byl.Nakonec jsem jí tam nechávala samotnou.A jak se to naučila.Jinak to nejde
nu tak to já samozřejmě nezustávam u postýlky a vžádným případě neuspávam…on dělá bordel třeba do 9 a nespal by tak to už pak zakračuju, protože je pak ráno fakt hroznej…jinak v pondělí začínam mléčnou dietku, bude to drastárna,ale jojoefekt prej nehrozí.. ![]()
Tak já jsem klidně i pro posilku. Můžu ty dny, jak jsem psala a hoďku nechám na vás. A co je to za dietu? Ráda bych taky něco zkusila, mléko mám ráda, tak by to mohlo být fajn:-)
Já byla v září s kamarádkou na relaxu na 4 dny v lázních a malá se beze mě musela naučit všechno, vřele doporučuji:-)
mě je to celkem jedno.Já čas nechám na vás.podřídím se
a na aerobik bych klidně šla.Dřív jsme chodila docela často.Já dietám moc nevěřím
protože jsem jich docela dost vyzkoušela,a žádnej efekt to nemělo
jedině co pomáhá je cvičení,nic jiného
martinavotka píše:
mě je to celkem jedno.Já čas nechám na vás.podřídím se
a na aerobik bych klidně šla.Dřív jsme chodila docela často.Já dietám moc nevěřím
protože jsem jich docela dost vyzkoušela,a žádnej efekt to nemělo
jedině co pomáhá je cvičení,nic jiného
já nakonec do mléčný nejdu..budu cvičit a jíst víckrát denně malé porce, omezim sladký a tuky a dolu to pude taky, sice pomalu ,ale pude,,,tak já bych s vámi holky jedině tu posilku kdyby jste chtěli a na erobic by jste třeba chodili sami, nicméně, posilku bych si mohla dát..tenhle týden bohužel manža má odpolední,ale příští týden se mužem domluvit a ráda pudu…kde je tu vlastně ta posilka???
Tak jestli chceš Marti, tak můžem ten aerobik zkusit hned zítra. Sešly bychom se tak ve čtvrt na 8 před základkou na Jordáně. A kdyby náhodou nebyl, tak bychom mohly jít do té posilky.Ten leták jsem totiž četla před Vánoci. A ten příští týden bychom mohly v pondělí 23 do posilky všechny tři. Třeba od 15, jestli to všem vyhovuje.
AHojky,tak aerobik klidně zítra můžeme.Myslím že by to platit mělo.uvidíme
hoďka v posilce stálo kolem 50,–
ale dá se koupit i permice na 10× za 480 nebo 490 už si to nepamatuji
Ahojky,posílám ceník fitka v modrém domě
1vstup je 50,–
10 vstupů (platnost 5měsíců) cena je 470,–
pernamentka na měsíc je 490,–