Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ještě počkáme co Janina a kdyžtak bychom daly příští týden ten aerobik:-) A my navíc v sobotu posilovnu:-)
INFO O CVIČENÍ V PŘEŠTICÍCH
17,30 - Flirt dance
18,30 - Orientální tanec, pokročilí
19,30 - Orientální tanec, začátečníci, mírně pokročilí
20 lekcí stojí 1 890 Kč.
Jinak v sokolovně je aerobic pro ženy každé pondělí od 18,30 a od 19,30.
Orientální tanec mě upřímně holky moc neláká:-( A v 17,30 ani 18,30 mi to taky moc nevyhovuje. Ideální je to přes den a nebo pak až na tu 19. Ale já myslím, že když budem chodit do posilky a občas na aerobik do toho kina, že to bohatě stačí. Teda alespoň mě určitě:-)
Ahojky,
jo jo.já jen,co mi přišlo mailem z Přeštic
tak jsem to sem dala.já budu chodit do posilky a dám ten aerobik
Marti prosim tě, do kolika bys sem pisla, kdybys zítra nahodou nešla?Do 9? Ja už totiž tak v 9 vyrazim, musim se totiž ještě stavit v krámu. A v 10 teda před modrým domem, ju?
Ahojky Jani! Tak Martina v sobotu vůbec nedorazila a ani sem nic nenapsala, tak nevim co si o tom mám myslet… Ale když jsem tam v sobotu mrzla, tak jsem byla docela naštvaná. Hele a jak jsi na tom ve čtvrtek? V bývalém kině je od 19 aerobik, nešla bys?:-)
DOBRÝ VEČER,tady Martiny manžel,
Moc se omlovám,ale zapoměl jsem v pátek večer napsat.Martina,měla v pátek odpoledne nehodu.Leží v nemocnici na pozorování.A zítra odpoledne by jí měly propustit.Sice mi to 4× připomínala,že má v sobotu s Janou na cvičení,aby napsal,že nedorazí,ale já na to zapoměl.Měl jsem starosti s malou.
TAK SE MOC MOC OMLOUVÁM.DOUFÁM ŽE MI TO ODPUSTÍTE A NEBUDETE SE NA MARTINU ZLOBIT.PEPA
dobrý den ..tak hlavně at se Martinka z toho brzy dostane, to je pochopitelný, že nemohla, moc děkujeme za info a určo se nezlobíme.
no to je jasný, hlavně ať je v pořádku!!!! To neva Jani, tak zkusíme někdy jindy, pa pa
Ahojky,
tak jsem zase tady.Jani opravdu se moc omlouvám.
Já jsem v pohodě,malinko otlučená,ale cvičení mi to nebrání.Takže se můžeme domluvit a vyrazit.
já se taky moc těším:-)