Maminky z Jablonce a okolí

3992
13.1.11 13:34

Maminky z Jablonce a okolí

Ahojky všem maminkám co bydlí v Jablonci, Liberci a okolí :mavam: Vím že tu jedna taková diskuse už je ale nějak se neuchytila tak doufám že alespoň tady se nějaké maminy ukážou :wink:

Jsem maminou 2 rošťáků - dcery Lucinky 2 roky a syna Tomíčka 7 týdnů :hug:

Ráda si tu s vámi pokláboím a někdy můžeme zajít i na kafčo nebo na procházku s kočárkem nebo dětičkama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58
13.1.11 13:48

Ahoj, bylo by fajn, kdyby se tu pár maminek našlo. Já jsem z Jablonce a mám 6-ti týdenního Kubíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
13.1.11 14:07

holky mame tu skupinu liberecke maminky tak se pridejte, muzu vam poslat pozvanku pokud chcete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
13.1.11 14:13

Ahoj tak ja jsem z Liberce a mam 18 mesicni holcicku a v dubnu cekame kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
13.1.11 14:29

Ahojky holky
Ja jsem z Jablonce nad Nisou a zalozila jsem prave tema Maminy z Jablonce nad Nisou a piseme si tam dve maminy,ale rada se k vam pridam,nebo hledam i kamaradky na pokec a kafe a i tu prochazku s detmi
Mam dvou leteho kluka a na cerven cekame druhe miminko a budu rada,kdyz se chytne tahle diskuze a dame treba maminy i srazik :-) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
13.1.11 14:51

Ahojte
taky jedna z Jablonce

Mam 3 deti 5apul, 3 a 1 a pul

Uz chodim do prace a tak moc nestiham, ale tesim se na jaro, az se bude dat chodit na pisek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
13.1.11 14:52

Petulo, mám první mimčo, zajímalo by mě, jak takhle staré mimčo zabavit, nebo je ještě brzo? Co s Tomíčkem děláš, když je vzhůru? Jak ti spí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3194
13.1.11 16:02

ka-tka ty jo mas deti celkem kousek od sebe, jak to zvladas? ja je budu mit skoro dva roky od sebe a mam z toho docela vitr

petulo koukam, ze ty taky, jak to zvladate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
13.1.11 16:34

No zvladnout to musim, navic jsem na ne pres den sama- muz jezdi kazdy den do Prahy

Nebyt auta, hlidaci babicky pro nejmladsi kdyz jsem v praci, tak nevim.

Ale zase je to uz tlupa, umeji si vyhrat i si nasekat- kazdy kazdemu

TAky mam k dispozici auto a tak jezdime za kamarady, nebo do MC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6423
13.1.11 17:46

to ja vas taky obdivuju holky,vlastne synovi bude 2 a pul roku az se narodi miminko a docela mam strach jake to bude,nebo maly je docela zivel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
13.1.11 21:11

je pravda že jesou moje děti brzy od sebe aleLucinka je strašně samostatná proto jsme se pro druhý rozodli tak rychle.. je super že nás tu je tolika..určitě musíme nějaký ten srazík vymyslet :wink: mimochodem zelve to jse museli rodit téměř v podobném datumu :think: malému bude 7 týdnů :wink:
Toíček zatím moc zabavit nepotřebuje prozatím mu stačí občasné pomuchlování, pasení koníků a pozornost maminy :wink: jsou ještě maličký na aktivity. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
14.1.11 19:43

tak koukám že ani tady žádná sláva :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
14.1.11 19:44

pridej se do nejaky skupiny tam je to lepsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
14.1.11 20:41

Ahoj já si tu píšu z jednou maminkou z jablonce jestli by ti stačila jedna, už ti sem psala je to ta mamina25 tak si zkuz tu diskuzi najít třeba si s ní budeš mít co říct.Já jsem z liberce,ale myslím,že by někoho z jablonce uvítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
14.1.11 20:56

já jsem na jedné diskusi už od začátku těhotenství :wink: s holkama si tam perfektně rozumíme, ale většina z nich je z jiných koutů republiky… i když 3 spřízněné dušinky tam mám :wink: myslela jsem že takhle na někoho spíš narazím… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová