Kamarádky - Vrchlabí

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7
10.1.11 12:56

Kamarádky Vrchlabí

Dobrý den tohle je i není spam, ale nevím, jakou jinou cestou se dát. Jsme dvě holky, 26 a 16 týdnů, jmenujeme se Míša a Kačka a hledáme přibližně stejně staré kamarády pro pokec i občasné návštěvy či výlety. Jsme z Lánova, máme rády výletění, sport a vymýšlení lumpáren. Sice chodím do práce, ale po druhé hodině na ně je času fůra. Obě máme rády motorky a zvířátka, v létě chodíme na brusle, letos snad zkusíme i společně kolo, máme rády dlouhé procházky a všelijaké tvoření, patlání a vyrábění. Na módní trendy si moc nepotrpíme a ani nejsme supermatka se superdítětem. Kdyby se Vám zdálo, že bychom si mohly rozumět, budu moc ráda, když mi odpovíte. Hezký sluníčkový den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31
10.1.11 18:36

Ahojjjj

Čauesss lidiii!! tak jsem asi první :lol: ale vůbeeec nevadí… taktéž hledám kamarády na občasné výletování… ve Vrchlabí máme rodinku… a ani ne za dlouho se stěhujeme zpátky… :dance: tak jestli by jste přibrali menšího magůrka do party??? budu moooc ráda, aji že poznám nový lidičky a jejich ratolesti. Synovi teď 14 budou 3měsíce :-) ..
Budu se těšit na odpověď :-)) Kdybych náhodou neodpovídala - jsem i na FB: Martina Bémová :-) zatím pááá :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1421
9.5.11 21:15

Ahoj Miso :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie